Σάββατο , 17 Αύγουστος 2019

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ και ‘ΜΟΥΦΑ’ ΔΙΑΖΥΓΙΟ; Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκαν την άρση ασυλίας του Π.Καμμένου…

Για μια ακόμα φορά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έβαλαν πλάτη ώστε να μην αρθεί η ασυλία του Πάνου Καμμένου, παρά το γεγονός οτι οι δυο κυβερνητικοί εταίροι τα έχουν σπάσει και το διαζύγιο τους φαίνεται να εξελίσσεται σε μια άγρια κόντρα Τσίπρα-Καμμένου. 

Στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπή Δεοντολογίας συζητήθηκε η άρση ασυλίας του κ.Καμμενου μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του για  συκοφαντική δυσφήμιση  ο εκδότης των «Παραπολιτικών», Γιάννης  Κουρτάκης.

Ο κ. Καμμένος ισχυρίστηκε ότι το αδίκημα έγινε κατά τη διάρκεια των υπουργικών του καθηκόντων και άρα εμπίπτει στο νόμο περί ευθύνης Υπουργών, κατά συνέπεια ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του.

Ο  ΣΥΡΙΖΑ  δέχθηκε το σκεπτικό του κ.Καμμενου και ψήφισε να μην αρθεί η ασυλία του.

Ακόμα  επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε να γνωμοδοτήσει θετικά για την  άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση, για ζήτημα που αφορά τη θητεία του στο Διοικητικό Συμβοίλου του Αθήνα, 9.84 αλλά και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση για την υπόθεση της φυγής του μετά  τα όσα είχε πει στη Βουλή για την αναγκη στρατιωτικού πραξικοπήματος

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ! Ο Τσίπρας είναι βρώμικος πολιτικός…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 5. Februar 2019

AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ! Έκαναν 'ΠΟΡΝΕΣ' τους βουλευτες…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 5. Februar 2019

AΓΑΝΑΚΤΗΣΕ Ο Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ! NTON KOΡΛΕΟΝΕ κι ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ….

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 1. Februar 2019

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares