Σάββατο , 10 Δεκεμβρίου 2022

Παράνοια!!! Ζητούν από τους πολίτες να φοράνε ζιβάγκο και πουλόβερ για να αντιμετωπίσουν την έλλειψη θέρμανσης

ΚΡΥΟ kryo

«Είναι ένας εφευρετικός τρόπος αντιμετώπισης του κρύου»

Η κυβερνήτης του Τόκιο Yuriko Koike ζήτησε από τους κατοίκους της πόλης να φορούν ζιβάγκο αυτό το χειμώνα για να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας!

Η Yuriko Koike δήλωσε ότι τα ζιβάγκο μπορούν να αποτελέσουν ένα εργαλείο για τη μείωση των αυξανόμενων λογαριασμών ενέργειας. Οι εργαζόμενοι στο δημαρχείο θα πρέπει να δώσουν το παράδειγμα υιοθετώντας το πουλόβερ.

Πρόκειται για πρωτοφανείς συστάσεις σε μία από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου που όμως και αυτή έχει ενταχθεί στην λίστα των εχθρικών χωρών απέναντι στην Ρωσία.

Η επιβολή των αντι-ρωσικών κυρώσεων έχει φέρει και στην χώρα του «Ανατέλλοντος Ηλίου» τα ίδια προβλήματα που έχει φέρει και στις υπόλοιπες δυτικές χώρες: Ακρίβεια, πληθωρισμό και έλλειψη πρώτων υλών.

Η ιαπωνική πρωτεύουσα έχει θέσει κατευθυντήριες γραμμές για το πώς να μειωθεί η χρήση ενέργειας αυτόν τον χειμώνα εν μέσω επισφαλούς προσφοράς και αυξανόμενων τιμών. Αξιωματούχοι σε συναντήσεις για το θέμα έχουν δει δίπλα-δίπλα όλους να φορούν ζιβάγκο.

«Είναι ζεστά και η συνολική κατανάλωση ενέργειας μειώνεται, οπότε μπορούμε να το συνδέσουμε με τη μείωση των εκπομπών CO2», είπε. «Ακόμα και στην Ευρώπη, ο πρόεδρος Μακρόν της Γαλλίας πρωτοστατεί στο να τα φοράει», είπε.

Η κ. Koike προανήγγειλε το ζιβάγκο ως «ένα από τα εργαλεία για να ξεπεραστεί [η ενεργειακή κρίση του χειμώνα], ενώ παράλληλα είναι εφευρετικό».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η ιαπωνική κυβέρνηση ζήτησε από τους ανθρώπους να σβήνουν τα περιττά φώτα, να φορούν στρωτά ρούχα σε εσωτερικούς χώρους και να χαμηλώνουν τη θερμοκρασία θέρμανσης μεταξύ 1ης Δεκεμβρίου και 31ης Μαρτίου.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΜΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΡΩΣΟΦΟΒΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ 

πληροφορίες pronews.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares