Τρίτη , 3 Αυγούστου 2021

Παράνοια; – Η Ουάσινγκτον προσφέρει ένα δωρεάν τσιγάρο μαριχουάνας σε όποιον εμβολιάζεται

Η Πολιτεία της Ουάσινγκτον προσφέρει ένα τσιγάρο μαριχουάνας σε κάθε πολίτη που θα πάει να εμβολιαστεί.

Στο πλαίσιο των “παροχών” που προσφέρει η αμερικανική πολιτεία προκειμένου να πείσει τους Αμερικανούς να εμβολιαστούν, το διοικητικό συμβούλιο της Ουάσινγκτον ανακοίνωσε το πρόγραμμα “Joints for Jabs”, δηλαδή “Τσιγάρα με αντάλλαγμα εμβόλια”, που τίθεται άμεσα σε ισχύ και θα διαρκέσει έως τις 12 Ιουλίου.

Το διοικητικό συμβούλιο δήλωσε ότι θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες λιανοπωλητές μαριχουάνας να παρέχουν στους πελάτες ηλικίας 21 ετών και άνω ένα τσιγάρο μαριχουάνας στα καταστήματά τους, αφού λάβουν την πρώτη ή δεύτερη δόση του εμβολίου. Η προσφορά ισχύει μόνο για τσιγάρα και όχι για άλλα προϊόντα μαριχουάνας, όπως είναι τα διάφορα βρώσιμα προϊόντα.

Obesity Is a New Protected Class in Washington State

Η Πολιτεία της Ουάσινγκτον 

Μέχρι στιγμής στην Ουάσινγκτον, το 58% των ανθρώπων έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση και το 49% είναι πλήρως εμβολιασμένοι, σύμφωνα με με τους New York Times. Από τότε που ο ρυθμός εμβολιασμού των ΗΠΑ άρχισε να μειώνεται απότομα στα μέσα Απριλίου, οι πολιτείες έχουν ξεκινήσει προσφορές όπως δωρεάν μπύρα στο Νιου Τζέρσεϋ ή ακόμα και κλήρωση για υποτροφίες σε κολέγια στη Νέα Υόρκη και το Οχάιο.

Το δημοσίευμα των New York Times 

Αρκετές πολιτείες έχουν πραγματοποιήσει λαχειοφόρους αγορές που απονέμουν χρηματικά έπαθλα ύψους 1 εκατομυρίου δολαρίων. Ο Andy Slavitt, σύμβουλος για τον κορωνοϊό  στον Λευκό Οίκο, δήλωσε ότι η διοίκηση Μπάιντεν ενθαρρύνει τις πολιτείες να είναι δημιουργικές στις ιδέες προκειμένου να πείσουν τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση επιτρέπει στις πολιτείες να χρησιμοποιούν ορισμένα ομοσπονδιακά ταμεία αρωγής για να πληρώνουν για αυτούς τους τύπους προγραμμάτων.

Πηγή: SigmaLive

Του ειδικού συνεργάτη

 

 

Shares