Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Παραμένει στην φυλακή της Παραγουάης ο Ροναλντίνιο…

Στην φυλακή παραμένει ο Ροναλντίνιο και ο αδελφός του, καθώς η Δικαιοσύνη της Παραγουάης, απέρριψε την έφεση που κατέθεσαν οι δικηγόροι τους. Ο διάσημος Βραζιλιάνος και ο αδελφός του κατηγορούνται για κατοχή παραποιημένων διαβατηρίων με τα οποία εισήλθαν στην χώρα προ ημερών, προσκεκλημένοι του ιδιοκτήτη ενός μεγάλου καζίνο στην Ασουνσιόν.

«Δεν προέκυψε καμία αλλαγή στον κίνδυνο διαφυγής και παρεμπόδισης της έρευνας, γεγονός που δικαιολογεί το προληπτικό μέτρο για την κράτηση των αδελφών Ασίς Μορέιρα, αναφέρεται στο σκεπτικό των δικαστών.

Ο Ροναλντίνιο και ο αδελφός του, συνελήφθησαν στις 6 Μαρτίου και έκτοτε κρατούνται στην φυλακή, ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2002 δήλωσε απολογούμενος πως είχε άγνοια για την πλαστότητα του διαβατηρίου.

Σύμφωνα με την σχετική έρευνα που ακολούθησε τα διαβατήρια κατασκευάσθηκαν πριν από μερικούς μήνες στην Ασουνσιόν, ενώ όπως ανέφερε ο Δικαστής, Γουστάβο Αμαρίγια, στόχος της Δικαιοσύνης είναι να αποκαλυφθεί ο πραγματικός λόγος παρουσίας του Ροναλντίνιο στην Παραγουάη.

«Θα μπορούσαν να υπάρχουν άλλα πράγματα, όπως εγκληματική οργάνωση ή η νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες», είπε χαρακτηριστικά.

zougla.gr

Shares