Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Παραλίγο τραγωδία σε σχολική εκδήλωση μετά από μαχαιρώματα

Εξωσχολικός έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε δύο μαθητές, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή πριν προλάβει κάποιος να τον σταματήσει


Λίγο έλειψε να καταλήξει σε ανείπωτη τραγωδία η εκδήλωση που οργάνωσαν οι μαθητές ενός Λυκείου της Ιτέας σε ένα μπαρ της περιοχής, για να συγκεντρώσουν χρήματα για την πενθήμερη εκδρομή τους, καθώς ξέσπασε καυγάς κατά την διάρκεια του οποίου βγήκαν μαχαίρια!

 

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου και ενώ το πάρτι βρισκόταν στο αποκορύφωμά του, για άγνωστο λόγο ξέσπασε ομαδικός διαπληκτισμός με δυο εξωσχολικούς που προέρχονταν από την Αράχωβα, σύμφωνα με μαρτυρίες. Ξαφνικά, ο ένας από αυτούς έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε δύο μαθητές, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή πριν προλάβει κάποιος να τον σταματήσει.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο της Άμφισσας, όπου νοσηλεύονται με τραύματα από το μαχαίρι, χωρίς να εντιμετωπίζει κίνδυνο η ζωή τους. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Άμφισσας πήραν καταθέσεις από όσους βρίσκονταν στην εκδήλωση και φέρονται να έχουν ταυτοποιήσει τον δράστη του τραυματισμού των δυο μαθητών, ο οποίος αναζητείται.

Πηγή: pentapostagma.gr

Shares