Πέμπτη , 29 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΧΙ του Κ.Βελόπουλου σε Γ.Αγγελοπούλου! Μόνο αυτός τόλμησε….

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΧΙ του Κ.Βελόπουλου σε Γ.Αγγελοπούλου! Μόνο αυτός τόλμησε....

Στην χθεσινή συνάντηση που είχαν οι αρχηγοί όλων των πολιτικών κομμάτων για τον εορτασμό της Δημοκρατίας, το «παρών» έδωσε και ο  πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κ.Βελόπουλος.

Στην συνάντηση των πολιτικών κομμάτων ήταν καλεσμένος όλος ο πολιτικός κόσμος ανάμεσα τους και η κ.Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία πλησιάζοντας τον πρόεδρο της Ελληνικής λύσης Κ.Βελόπουλος θέλησε να του ζήτησε συνάντηση προκειμένου να μιλήσουν .

Η κ.Γιάννα Αγγελοπούλου έχει αναλάβει χρέη πρόεδρο του Ελλάδα 2021 , η επιτροπή για τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 200 χρόνων που με λάθος τρόπο και αρκετά προσβλητικές κινήσεις προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι οι καταλληλότεροι για την θέση .Κάτι για το οποίο δεν ισχύει γιατί όπως αποδεικνύεται , η επιλογή αυτή έγινε λόγω της δεδομένης θέσης που κατέχει η κ.Γιάννα Αγγελοπούλου και όχι λόγω καταλληλότητας .

Ωστόσο πολλές φορές ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κ.Βελόπουλος έχει ασκήσει δριμεία επίθεση κατά το πρόσωπο της κ.Γιάννα Αγγελοπούλου και όχι άδικα , αν σκεφτεί κανείς το προσβλητικό βίντεο που προώθησε το Ελλάδα 2021 για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση.

Σύμφωνα με πηγές η στάση του  Κ.Βελόπουλου δείχνει ένα ηχηρό όχι για την συνάντηση που ζήτησε η Γιάννα Αγγελοπούλου

Συγκεκριμένα ειπώθηκαν τα εξής:«Πρόεδρε, θέλω να με δεχτείς. Θέλω να συναντηθούμε. Πρέπει να με δεχτείς έστω και για λίγο. Έστω και για μια φορά» φέρεται να είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου στον Κυριάκο Βελόπουλο. «Γιατί δεν με δέχεσαι;» συμπλήρωσε.

 

Δείτε το βίντεο:

Ωστόσο να θυμίσουμε ότι ο Κ.Βελόπουλος στις 7 /11/2019 ότι δεν ψήφισε την Γ.Αγγελοπούλου για την Επιτροπή του 2021.

Η Ελληνική λύση είχε τονίσει ότι « η τοποθέτηση της κας Γιαννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, στην προεδρία της επιτροπής “Ελλάδα 2021” δεν είναι συμβατή με τη σημειολογία και τα μηνύματα που εκπέμπουν οι εορτασμοί αυτοί στον Ελληνικό λαό.Από τη στιγμή που επελέχθη πρόσωπο που δεν είναι κοινής αποδοχής από τους πολίτες κι επειδή τα πρόσωπα έχουν σημασία και δίνουν αξία (κι αντίστοιχα απαξιώνουν) θεσμούς και πρωτοβουλίες, ως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ αποφασίσαμε πως δεν θα μπορούμε να έχουμε συμμετοχή τόσο στη σημερινή εκδήλωση, όσο και στις διεργασίες της επιτροπής που θα ακολουθήσουν.
Δυστυχώς η εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία για μία Εθνική επέτειο, αμαυρώνεται από ένα και μόνο πρόσωπο.»

Θυμίζουμε επίσης ότι πύρινα βέλη στη Γιάννα Αγγελοπούλου για τις αναφορές της επιτροπής «Ελλάδα 2021» περί «δικτάτορα Καποδίστρια» είχαμε τον Μάιο του 2020, εκτόξευσε ο Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της Ολομέλειας, στηλιτεύοντας τη λοιδορία του μεγάλου κυβερνήτη που, όπως είχε πει, έφτιαξε ταχυδρομεία, νόμισμα, πανεπιστήμια, δικαστήρια και τελωνεία. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στηλίτευσε την ατυχή επιλογή της Γιάννας Αγγελοπούλου και του «περίεργου συρφετού που αμαυρώνουν και ευτελίζουν το όνομα του Ιωάννη Καποδίστρια».

Δείτε τις δηλώσεις του Κ.Βελόπουλου για την Γ.Αγγελοπούλου:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Κάποιος "ΑΔΕΙΑΣΕ" την Γ. Αγγελοπούλου – Δήλωση ΣΟΚ on camera…

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Κάποιος "ΑΔΕΙΑΣΕ" την Γ. Αγγελοπούλου – Δήλωση ΣΟΚ on camera…

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 7. November 2019

 

 

Έξω απο τα δόντια! Άγριο άδειασμα του Κ.Βελόπουλου στην Γ.Αγγελοπούλου….

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares