Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Παραλιακή: 44 οδηγοί έμειναν χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας!

Στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ έχει εισέλθει για τα καλά η Παραλιακή Λεωφόρος με τους ελέγχους να πραγματοποιούνται σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Ειδικότερα η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, πραγματοποίησε ελέγχους σε καθημερινή βάση καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από 16 έως 22 Ιανουαρίου 2023, στην περιοχή της παραλιακής Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου, με σκοπό την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα, διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών και την ομαλή και ασφαλή κίνηση των πολιτών.

Συνολικά διενεργήθηκαν 444 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν 231 παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Πιο αναλυτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ήταν 121 για υπερβολική ταχύτητα, 4 για μη χρήση κράνους, 2 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, 7 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 2 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και 95 λοιπές παραβάσεις.

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 41 ζεύγη πινακίδων, 7 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, καθώς και 54 άδειες ικανότητας οδήγησης. Τέλος, μεταφέρθηκαν και 4 οχήματα.

Πηγή: pentapostagma.gr

Shares