Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΠΑΟΚ: «Τελικος» ο αγώνας με την Αϊντχόφεν για το Eurοpa League

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League καλείται να κάνει απόψε (19:55, CosmoteSport 3) ο ΠΑΟΚ…

Ως τελικό αντιμετωπίζουν στον ΠΑΟΚ την αποψινή αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική της Europa League (19:55, CosmoteSport 3).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία πως οι Ολλανδοί ήρθαν στη Θεσσαλονίκη χωρίς δώδεκα ποδοσφαιριστές λόγω κορωνοϊού.

Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από δύο ισοπαλίες με Ομόνοια (1-1, εντός) και Γρανάδα (0-0, εκτός), με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να ψάχνει σήμερα την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση με την οποία θα κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «32».

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ουρουγουανός προπονητής θα διαφοροποιήσει το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλη.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σβαμπ, Ντόουγκλας και Ελ Καντουρί. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Τζόλης και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σφιντέρσκι ως σέντερ φορ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Λύρατζης, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ουαγκέ, Μπίσεσβαρ, Νινούα, Κούτσιας και Τσόλακ. Εκτός είναι ο Βιεϊρίνια και ο Μιχάι.

Πηγή: sport-fm.gr

Shares