Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

ΠΑΟΚ: Στο δρόμο για τη Θεσσαλονίκη ο Τόμας Μουργκ…

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός εξασφάλισε άδεια από τη Ραπίντ Βιέννης για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και να ολοκληρώσει την προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ…

Το όνομα του Τόμας Μουργκ ήρθε στο προσκήνιο το μεσημέρι της Δευτέρας (5/10) ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Δημήτρη Πέλκα που θα καταλήξει στη Φενέρμπαχτσε.

Ο 26χρονος Αυστριακός μεσοεπιθετικός της Ραπίντ Βιέννης προτάθηκε από τον ίδιο ατζέντη που «έτρεξε» την συμφωνία-μεταγραφή του Πέλκα στην Τουρκία και σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ΠΑΟΚ θα αγοράσει τα δικαιώματα του καταβάλλοντας το ποσό του 1,6 εκατ. ευρώ (τα χρήματα που θα πάρει από τη Φενέρμπαχτσε) στην αυστριακή ομάδα.

Με δεδομένο ότι διανύουμε τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου ο Μουργκ εξασφάλισε άδεια προκειμένου να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου».

Αν δεν προκύψει κάποιο εμπόδιο της τελευταίας στιγμής ο Αυστριακός μέσος, που υπήρξε συμπαίκτης με τον Στέφαν Σβαμπ, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα προχωρήσει το θέμα του με τις υπογραφές των συμφωνητικών.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Shares