Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΠΑΟΚ: Στην αποστολή ο Λάμπρου

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ – Τι ισχύει με το δελτίο του ποδοσφαιριστή…

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό (3/1) ματς με την ΑΕΛ συμπεριλήφθηκε ο Λάζαρο Λάμπρου, που πρόσφατα έγινε και επίσημα ξανά κάτοικος Τούμπας. Αντίθετα εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Ροντρίγκο Σοάρες.

O Πάμπλο Γκαρσία πήρε τον 23χρονο μεσοεπιθετικό στην αποστολή παρά το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα η Τβέντε δεν έχει αποστείλει τα χαρτιά για την έκδοση του δελτίου του.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν τα έγγραφα την Κυριακή (3/1) προκειμένου να προχωρήσουν τη διαδικασία για το δελτίο και γι’ αυτό ο Λάμπρου μπήκε στην αποστολή.

Αν τελικά δεν ξεπεραστεί το διαδικαστικό πρόβλημα οι «ασπρόμαυροι» έχουν πάρει έξτρα ποδοσφαιριστή στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Η αποστολή του Πάμπλο Γκαρσία είναι η εξής: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρας, Αουγκούστο, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κούτσιας.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Shares