Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΠΑΟΚ-Σπόρτινγκ: Νέα συμφωνία για τον Μίσιτς…

Για επιστροφή του Γιόσιπ Μίσιτς τον Ιανουάριο του 2021 στους αγωνιστικούς χώρους και οριστική συμφωνία ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας κάνουν λόγο οι Πορτογάλοι…

Ο Γιόσιπ Μίσιτς δίνει τον δικό του αγώνα για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους και όπως επισημαίνει την Πέμπτη (17/9) η «A Bola» παρατείνεται ο δανεισμός του στον ΠΑΟΚ, όπου θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Κροάτης μέσος.

Μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Ιούνιο ο 26χρονος μέσος αναμένεται να επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2021 και γι’ αυτό το λόγο επεκτάθηκε ο δανεισμός του μέχρι το τέλος της σεζόν 2020-21.

Σπόρτινγκ και ΠΑΟΚ συνέχισαν τις επαφές και τις συζητήσεις για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, παρά το γεγονός ότι δε θα είναι διαθέσιμος στο πρώτο μισό της περιόδου, δείγμα της θέλησης και της απόφασης των «ασπρόμαυρων» να τον διατηρήσουν στις τάξεις της ομάδας.

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι η νέα συμφωνία προβλέπει την εξαγορά των δικαιωμάτων του Μίσιτς από τον ΠΑΟΚ, με την καταβολή 2.000.000 ευρώ, μετά το τέλος του νέου δανεισμού του.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Shares