Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας 3-2 : «Θρίλερ» στην Τούμπα για την πρόκριση…


Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα, στο δεύτερο ματς για τα πλέι οφ του Europa League, όντας με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα με 1-0 στον πρώτο αγώνα στην έδρα των Τσέχων.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλα περιθώρια για λάθη, αν θέλει να πάρει την πρόκριση, που θα του αποφέρει τα οικονομικά εφόδια του Europa League, θα τον κρατήσει στην Ευρώπη μέχρι τον Δεκέμβριο, αλλά θα του δώσει την ευκαιρία να αναρριχηθεί στη βαθμολογία της UEFA, κάτι που θα τον βοηθήσει να αποφύγει στο μέλλον κληρώσεις τύπου… Άγιαξ.

 

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει μια μεγάλη απουσία, τον τιμωρημένο Μάτος, την θέση του οποίου θα καλύψει ο συμπατριώτης του Ροντρίγκο. Κατά τα άλλα ο Αμπέλ Φερέίρα θα παρατάξει την… καλή του ενδεκάδα την οποία εμπιστεύτηκε στα προηγούμενα ευρωπαϊκά του παιχνίδια.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από την πλατφόρμα PAOK TV όπου μόνο με συνδρομή 4,99 ευρώ μπορεί κάποιος να το παρακολουθήσει και με τον ίδιο τρόπο θα το παρακολουθήσουν και στην Σλοβακία οι ενδιαφερόμενοι. Ο Σουηδός Αντρέας Εκμπεργκ ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Τούμπας.

 

newsit.gr

Shares