Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ! Τι γίνεται με τη ρήτρα του Μπεργκ;..

Ο ΠΑΟΚ έχει φουλάρει για τον αντικαταστάτη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μετά την πώληση του στην Αλ Ιτιχάντ και ο Μάρκους Μπεργκ προβάλλει ως ο βασικός υποψήφιος. Φυσικά, στην υπόθεση εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός, εξαιτίας της γνωστής ρήτρας των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως όποια ελληνική ομάδα επιθυμεί να αποκτήσει τον Μπεργκ από την Αλ Αΐν, είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει 5 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό, αν ασφαλώς ο Σουηδός φορ δεν μείνει ελεύθερος από την Αλ Αΐν.. Η συγκεκριμένη ρήτρα έχει ισχύ έως τις 31 Ιανουαρίου και μετά εκπνέει. Ωστόσο, είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει τόσο χρόνο και επείγεται να αποκτήσει επιθετικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου, συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη πραγματοποίησαν διερευνητική επαφή για τον Σουηδό επιθετικό. Αυτό που ήθελαν να μάθουν τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αν ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού προτίθεται να διαπραγματευτεί και έμψυχα και οικονομικά ανταλλάγματα για τον Μπεργκ, ανεξάρτητα από τη ρήτρα.

Η πλευρά του Αλαφούζου έστειλε θετικό σήμα για συζήτηση και διπαραγμάτευση και θα περιμένει τις εξελίξεις. Διότι προς το παρόν δεν έχουν συζητηθεί ποσά και ονόματα παικτών, αφού ο ΠΑΟΚ υποχρεούται να συμφωνήσει πρώτα με τον Μπεργκ και την Αλ Αΐν και μετά με τον Παναθηναϊκό…

sport24

Shares