Τετάρτη , 29 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Πάνω από 1.000 Βέλγοι στην Τούμπα – Μήνυμα για προσοχή από τη βελγική ομάδα

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα για τον αγώνα ρεβάνς των προημιτελικών του Conference League, με πάνω από 1.000 Βέλγους οπαδούς να αναμένονται στις εξέδρες.

Μετά τα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟΚ με τη βελγική αστυνομία πάντως, η Κλαμπ Μπριζ έστειλε μήνυμα για αυξημένη προσοχή στη Θεσσαλονίκη, ενώ προανήγγειλε και συνάντηση με την UEFA για την ασφάλεια των Βέλγων στη Θεσσαλονίκη.

Η ενημέρωση από την Κλαμπ Μπριζ

«Την Πέμπτη, ο σύλλογος θα παίξει τον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του UEFA Conference League στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Περισσότεροι από 1.000 οπαδοί της Μπριζ θα κάνουν το ταξίδι για να στηρίξουν την Κλαμπ προκειμένου να πάρει την πρόκριση σε έναν ιστορικό ημιτελικό.

Η Κλαμπ Μπριζ καλεί τους φίλους της να επιδείξουν την απαραίτητη προσοχή. Μετά τα γεγονότα της περασμένης Πέμπτης μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας της Μπριζ, η ομάδα καλεί τους οπαδούς της να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Ελλάδα.

Δεν συνιστούμε να φοράτε χρώματα της Κλαμπ Μπριζ έξω από το γήπεδο. Προσπαθήστε να παραμένετε σε ομάδες όσο το δυνατόν περισσότερο και ακολουθήστε αυστηρά τις οδηγίες των συνοδών μας.

Το πρωί της Τρίτης, εκπρόσωποι της Κλαμπ Μπριζ θα έχουν μια συνάντηση με εκπροσώπους της UEFA και του ΠΑΟΚ για να εξετάσουν την κατάσταση των συνθηκών, έτσι ώστε η ασφάλεια των οπαδών μας στο χώρο να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο εγγυημένη».

newsit

Shares