Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΠΑΟΚ: Η Λέφσκι Σόφιας θριάμβευσε 3-1 επί της Ακαντέμια Πάντεφ.

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Β’ προκριματικό γύρο του Conference League, Λέφσκι Σόφιας, κατέκτησε το τρόπαιο «Γκεόργκι Σοκόλοφ», επικρατώντας με 3-1 της Ακαντέμια Πάντεφ στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ».

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Λέφσκι σε ισάριθμα φιλικά προετοιμασίας. Η ομάδα του Στάνιμιρ Στοϊλοφ προηγήθηκε με τον Ρονάλντο μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Μπιλάλ Μπαρί διπλασίασε τα τέρματα των Βούλγαρων στο 34’, με τον Μαροκινό να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ στο 70’. Ο αδερφός του θρυλικού Γκόραν Πάντεφ, ιδρυτή της Ακαντέμια, Σάσκο, ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ της τιμής για τους Βορειομακεδόνες. Το δυσάρεστα μαντάτα για τον Στοϊλοφ, όμως, ήρθαν με τον τραυματισμό του Ιβελίν Ποπόφ, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Μπαρί να περνάει στη θέση του.

Για τη Λέφσκι ακολουθούν ακόμα δύο φιλικά, με τη Λοκομοτίβ Σόφιας (27/6) και με την Ετάρ Βέλικο Τάρνοβο (5/7).

Λέφσκι Σόφιας (4-2-3-1): Μιχαϊλοφ – Μπλάζεβιτς, Σούντμπεργκ, Κόρντομπα, Τσουνάμι – Κραστέφ, Μιλάνοφ – Ρονάλντο, Στεφάνοφ, Γουέλτον – Ποπόφ

Αγωνίστηκαν και οι: Αντρέεφ, Φαν ντερ Κάαπ, Κράεφ, Μπάτσεφ, Μπαρί, Γκάλτσεφ, Μίτκοφ, Μποζίλοφ, Ντίνεφ, Στογιάνοφ, Πέτκοφ.

 

onsports.gr

Shares