Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΠΑΟΚ: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Κάρτερ

ΠΑΟΚ: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Κάρτερ

 

Χειρουργική επέμβαση θα χρειαστεί τελικά ο Τζος Κάρτερ προκειμένου να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του στη μέση και να επιστρέψει υγιής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.


Δεν γλιτώνει τελικά το νυστέρι ο Τζος Κάρτερ…

Ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ, αφού δέχθηκε και τη διάγνωση του γιατρού του στις ΗΠΑ, η οποία συμφωνούσε με εκείνη του συναδέλφου του στον «Δικέφαλο», αποφάσισε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Με αυτόν τον τρόπο ελπίζεται ότι θα μπορέσει να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του στη μέση.

Η χειρουργική επέμβαση στον Κάρτερ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (2/12). Την ίδια μέρα θα γίνει και η επανεκτίμηση της κατάστασης του Μάλκολμ Γκρίφιν, ο οποίος σήμερα (30/11) υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Τα αποτελέσματά τους πάντως έδειξαν ότι έχει υπάρξει βελτίωση στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Ο Αμερικανός γκαρντ υποφέρει από οστικό οίδημα στο δεξί πόδι.

Όσον αφορά τον τρίτο παίκτη του ΠΑΟΚ με πρόβλημα, ο Μάρβιν Τζόουνς ξεπέρασε τον κορονοϊό από τον οποίο είχε προσβληθεί και έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας σήμερα το μεσημέρι, για πρώτη φορά από την ημέρα που τέθηκε εκτός προγράμματος. Ωστόσο από αύριο (1/12) αναμένεται η σταδιακή επιστροφή του και στις ομαδικές προπονήσεις.

Κατά τα λοιπά, ο «Δικέφαλος του Βορρά» συνεχίζει στο «PAOK Sports Arena» την προετοιμασία του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών, το ερχόμενο Σάββατο (4/12, 17:00), για την 9η αγωνιστική της Basket League. Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με τη χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με την προπόνηση, όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική. Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τετάρτης (1/12).

* Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Δημήτρη Καρβέλα που «αφιέρωσε τη ζωή του στο μπάσκετ, το οποίο υπηρέτησε από πολλές θέσεις» εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, εκφράζοντας τη θλίψη της για την απώλεια του εκλιπόντος.

Πηγή: fosonline.gr

Shares