Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΠΑΟ : Όλοι στην… τσίτα! Ο Ρικ Πιτίνο φρόντισε να κρατήσει σε εγρήγορση τους πάντες ακόμα και όταν…

Ο Παναθηναϊκός είχε σχετικά εύκολη αποστολή απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα που δεν του επιτρέπουν να προπονείται και να παρουσιάζεται όπως θέλει.Οι πράσινοι ωστόσο αντιμετώπισαν τον αντίπαλό τους με σεβασμό και με σοβαρότητα. Κάτι που ασφαλώς δεν έκαναν στο Περιστέρι, για να μην ξεχνιόμαστε.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν άφησε σε… ησυχία τους παίκτες του κάνοντας συνεχώς διάφορες δοκιμές και ζητώντας τους να εξακολουθήσουν συγκεκριμένες εντολές ανάλογα με το πλάνο που είχε στο μυαλό του.

Κατάφερε με τον τρόπο αυτό να τους δώσει κίνητρο έχοντας ξεκαθαρίσει πως δεν βλέπει το παιχνίδι ως ένα διαδικαστικό ματς που θα τους δώσει δυο βαθμούς στο πρωτάθλημα και θα φύγει.

Για το λόγο αυτό και δοκίμασε τον Λοτζέσκι δυάρι, τον Καλαϊτζάκη ή τον Κιλπάτρικ πλέι μέικερ, έδωσε στον Αντετοκούνμπο προσπάθειες ως σμολ φόργουορντ για να δει τον βαθμό προόδου του.

Ειδικά ο αμερικανός σκόρερ χρειάζεται παιχνίδια και λεπτά συμμετοχής διότι είναι γνωστό ότι αργεί να αποκτήσει ρυθμό όταν επιστρέφει από τραυματισμό.

Την ίδια στιγμή έδωσε ανάσες ξεκούρασης στον Καλάθη, που έπαιξε όσο χρειαζόταν για να… ιδρώσει και να κάνει μια καλή προπόνηση σε χαμηλές στροφές, όπως και στον Λάνγκφορντ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Συνεπώς ακόμα και από αυτό το παιχνίδι ο Πιτίνο προσπάθησε να βγάλει κάποια πράγματα ζητώντας πάντοτε συγκέντρωση και σοβαρότητα.

Μέχρι τις 17 του μηνός ασφαλώς και ο Παναθηναϊκός θα έχει «σημείο αναφοράς» του τα ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι τελικά θα μπορέσει να παρουσιάσει ο 66χρονος τεχνικός.

ΥΓ Ηταν εντυπωσιακή η παρουσία περίπου 6 χιλιάδων κόσμου στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς με τον ΠΑΟΚ χωρίς μεγάλο βαθμολογικό και αγωνιστικό ενδιαφέρον. Η ιδέα των ανθρώπων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετική κυρίως επειδή είχε ως στόχευση τα μικρά παιδιά. Ηταν μια κατάσταση από την οποία βγήκαν κερδισμένοι όλοι…

 

to10

Shares