Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Πανικός στη Θεσσαλονίκη: Έπεσε δέντρο λόγω των ανέμων σε πεζόδρομο-ΒΙΝΤΕΟ

Μόνο από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη όταν δέντρο γκρεμίστηκε από τους ισχυρούς ανέμους

Ολόκληρο δέντρο «γκρέμισαν» σε πεζοδρόμιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από το πρωί της Κυριακής (2/10), χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς, καθώς από καθαρή τύχη δεν περνούσε κάποιος περαστικός από το σημείο.

Ειδικότερα, ένα δέντρο στην οδό Εγνατία, μπροστά από την Αγιορείτικη Εστία, έπεσε με αποτέλεσμα να καταλάβει μεγάλο τμήμα του πεζοδρομίου σύμφωνα με το GRTimes.

Αποτέλεσμα, μάλιστα λόγω της πτώσης του δέντρου, είναι, όπως θα δείτε και στο βίντεο του GRTimes, οι διερχόμενοι να χρειαστεί να περάσουν μπροστά από τη στάση του ΟΑΣΘ όπου περιμένουν οι επιβάτες, προκειμένου να συνεχίσουν τη διαδρομή τους.

Από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος πεζός ή επιβάτης στη στάση του λεωφορείου, που βρίσκεται πλησίον με πολλούς να θυμίζουν την τραγωδία των Χανίων.

Επιπλέον, σε τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις πτώσης δέντρων από τους δυνατούς ανέμους, χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Δέντρα έπεσαν μεταξύ άλλων σε δρόμους και πεζοδρόμια στην Τούμπα και τις Συκιές, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί διερχόμενος ή να προκληθούν υλικές σε ζημιές σε οχήματα.

Shares