Κυριακή , 20 Ιουνίου 2021

Πανικός σε λεωφορείο στην Κηφισίας: Επιβάτες σταμάτησαν τρελή κούρσα οδηγού! (pics)

Τι γίνεται με τα λεωφορεία;

 

Ένα ακόμα επεισόδιο με λεωφορείο έρχεται να προστεθεί σε αυτά των τελευταίων ημερών, χτυπώντας «καμπανάκι» ότι κάτι δεν πάει καλά.

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας, ένα λεωφορείο της γραμμής Α7 (Στουρνάρα-Κηφισιά) είχε σταματήσει για αρκετή ώρα επί της Λεωφόρου Κηφισίας στη δεξιά λωρίδα, με έναν από τους επιβάτες να έχει μπει μπροστά στο λεωφορείο και να μην το αφήνει να προχωρήσει, ενώ και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ βρίσκονταν στο σημείο.

Τι είχε συμβεί;

Όπως κατήγγειλε στο newsbreak.gr ο συγκεκριμένος επιβάτης, αλλά και άλλοι συνεπιβάτες, ο οδηγός του λεωφορείου, έτρεχε πολύ, δεν σταματούσε στις στάσεις που έπρεπε, μιλούσε στο κινητό και όταν του ζήτησαν το λόγο, τους απάντησε με ύβρεις και ειδικά όταν του είπαν ότι θα καλέσουν την αστυνομία.

«Τα παράπονά σας στον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη», έλεγε μεταξύ άλλων, ενώ όταν ο επιβάτης που ξεσηκώθηκε ζητώντας από τον οδηγό να σταματήσει του είπε ότι θα καλέσει την αστυνομία, ο οδηγός απάντησε «βάλε το κινητό στον κ@λ@ σου»!

Εκτός από την ομάδα ΔΙΑΣ στο σημείο έσπευσε και το ανακριτικό της τροχαίας για να κάνει αλκοτέστ στο οδηγό. Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εκεί, αφού το μηχάνημα του αλκοτέστ ήταν χαλασμένο με αποτέλεσμα να κληθεί άλλο περιπολικό με άλλο μηχάνημα!!!

Τελικά έφτασε μετά από λίγο ένα… λειτουργικό μηχάνημα και έγινε αλκοτέστ στον οδηγό, το οποίο όμως έδειξε ότι δεν είχε πιει.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares