Σάββατο , 26 Νοεμβρίου 2022

“ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΩΝ-Θλιβερές εικόνες που προοιωνίζουν ΠΕΙΝΑ;!!!-ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ!!!

Πόσες και πόσες ακόμα φορές ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ προειδοποίησε ΔΗΜΟΣΙΑ για την επερχόμενη ΠΕΙΝΑ!!!

Πολύ πριν δουν το φως της δημοσιότητας οι εικόνες ντροπής και εξαθλίωσης με αντικλεπτικά ακόμα και σε κονσέρβες!!!

Αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει επαίρεται για το “καλάθι του νοικοκυριού”!!

ΕΛΕΟΣ!!

Ολοένα και αυξάνονται οι πωλήσεις των αντικλεπτικών συστημάτων και η ζήτησή τους από αλυσίδες σούπερ μάρκετ που τα προμηθεύονται για να «προστατεύσουν» προϊόντα από κλοπές.

Μιλώντας στο OPEN, ο ιδιοκτήτης εταιρείας αντικλεπτικών, Γιώργος Καραφύλλης «παρατηρείται μια αύξηση της ζήτησης κατά 10-15% από σούπερ μάρκετ, τα οποία παλαιότερα δεν ήταν πελάτες μας. Πελάτες μας ήταν κυρίως καταστήματα ρούχων, καταστήματα με σουβενίρ κ.α.».

Ο ίδιος τόνισε ότι τα σούπερ μάρκετ ζητούν αντικλεπτικά για τον στιγμιαίο καφέ, τις παιδικές τροφές, τα ξυραφάκια, τη συσκευασμένη φέτα, το μέλι και τα αλκοολούχα ποτά.

Άνευ προηγουμένου είναι οι εικόνες εξαθλίωσης που έρχονται στη δημοσιότητα μέσα από ελληνικό σούπερ μάρκετ, καθώς όπως θα δείτε έβαλε… αντικλεπτικά σε βρεφικά γάλατα!

Εικόνες που βλέπαμε σε χώρες του εξωτερικού, όπως η Τουρκία, τώρα τις αντικρίζουμε και στην Ελλάδα.

Το βρεφικό γάλα είναι ένα ακριβό προϊόν και επειδή παρατηρούνται περιστατικά κλοπής η αλυσίδα προχώρησε στη μέθοδο των αντικλεπτικών.

«Σοκάρομαι με τις εικόνες που βλέπω»

Ο Σταύρος Μπαλάσκας εξήγησε ότι «υπάρχουν κλήσεις στην ΕΛ.ΑΣ. για κλοπές από σούπερ μάρκετ, κυρίως για ουίσκι ή μικρές ηλεκτρικές συσκευές.

Όμως, για να κλέψει κάποιος βρεφικό γάλα, σημαίνει ότι δεν έχει να ταΐσει το παιδί του. Οπότε ένας αστυνομικός αν τύχει κάτι τέτοιο, θα έρθει σε δύσκολη θέση, αλλά θα δείξει τη δέουσα ευαισθησία».

Πλέον το “φαινόμενο” αυτό παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις στην Ευρώπη των αντιρωσικών κυρώσεων:

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares