Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Παναθηναϊκός: Τιμωρία της έδρας του για δύο αγώνες

Με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός από τον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ για όσα συνέβησαν κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, για τον δεύτερο τελικό του League Cup βόλεϊ ανδρών.

«Καμπάνα» από τον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ στον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών για όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ στον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 22 Μαΐου.

Αναλυτικά, η απόφαση:

«Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ…

Έχοντας υπ’ όψη τις διατάξεις των άρθρων 1, 10, 11, 12, 14, 17, 18, 19, 22, 23, 25, 28, 37, 38, 49 και 50 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τους ισχυρισμούς του εγκαλούμενου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ‘Παναθηναϊκός ΑΟ, όπως αναπτύχθηκαν τόσο προφορικά κατά τη συζήτηση της υπόθεσης

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ

στο ως άνω σωματείο για τον αγώνα που διεξήχθη την 13.05.2022 μεταξύ αυτού και του σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ» στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό του League Cup την ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών, ποινή χρηματικού προστίμου 5.100 ευρώ (αναλογική εφαρμογή άρθρου 13 Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.).

Η Πρόεδρος του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΣΑΠ».

onsports.gr

Shares