Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Ράντονιτς από τον «πράσινο» πάγκο – Τα βρήκαν για λύση της συνεργασίας τους οι δύο πλευρές

Οριστικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Ντέγιαν Ράντονιτς, το συμβόλαιο με τον οποίο λύθηκε. Μένει μόνο το τυπικό σκέλος.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν στον τρόπο που θα προχωρήσουν στο «διαζύγιο» και έτσι ο Μαυροβούνιος τεχνικός αποχωρεί από τους «πράσινους», έπειτα από μία συνεργασία που δεν κατέληξε για καμία από τις δύο πλευρές με τον τρόπο που ήθελαν. Έτσι, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην αναζήτηση νέου προπονητή.

Ο Ράντονιτς δεν δεχόταν να λύσει τη συνεργασία του από το «τριφύλλι», χωρίς να πάρει ένα μεγάλο ποσό, καθώς το καλοκαίρι είχε υπογράψει κλειστό διετές συμβόλαιο. Ωστόσο, η λύση βρέθηκε.

Έπειτα από έντονες διαπραγματεύσεις, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Μαυροβούνιο κόουτς. Σύμφωνα με τα «πράσινα» ρεπορτάζ, η ΚΑΕ θα πληρώσει ολόκληρο το συμβόλαιο της τρέχουσας σεζόν και επιπλέον ένα τουλάχιστον 50% της επόμενης.

Όσο για τον αντικαταστάτη του στον πάγκο του «τριφυλλιού», οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα. Τις προηγούμενες ημέρες είχε ακουστεί έντονα το όνομα του Τζιανμάρκο Ποτσέκο.

Πηγή: iefimerida

Shares