Κυριακή , 20 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Παναθηναϊκός: Προχωρημένες συζητήσεις Γιαννακόπουλου-κυβέρνησης για γήπεδο στο Βοτανικό…

Παναθηναϊκός: Προχωρημένες συζητήσεις Γιαννακόπουλου-κυβέρνησης για γήπεδο στο Βοτανικό...

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «τρέχει» το θέμα για κατασκευή νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Και έτσι προσπαθεί να βρει λύση σε μια υπόθεση η οποία είναι- και πρέπει να είναι- η πλέον σημαντική για τον Παναθηναϊκό συνολικά. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη σε πρόσφατη τοποθέτησή του έκανε λόγο για προχωρημένες συζητήσεις και κατ’ αρχήν συμφωνία με την κυβέρνηση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από το περιβάλλον του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, επιβεβαιώνουν απολύτως τα όσα έχει πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Τονίζουν, ταυτόχρονα, ότι οι επαφές που έχουν γίνει είναι προχωρημένες και πράγματι υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία της κυβέρνησης με τον κ. Γιαννακόπουλο, με σκοπό να βρεθεί η λύση με τον Βοτανικό και τη διπλή ανάπλαση.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, τόνισε μέσω δήλωσής του στη «Live Sport», ότι εφόσον προχωρήσει το πλάνο με τον Βοτανικό, θα επιχειρήσει να εφαρμόσει στο «τριφύλλι» ένα μοντέλο, σαν αυτό της Μπαρτσελόνα, δίνοντας τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη, ώστε ο πρόεδρος της ομάδας να εκλέγεται από τον κόσμο.«Εφόσον προχωρήσει το πρότζεκτ στο Βοτανικό, χαρίζω τις μετοχές της ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη, ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να λειτουργήσει στο μοντέλο της Μπαρτσελόνα.

Και ο πρόεδρος να εκλέγεται από τον κόσμο», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που προχωρά σε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα, αν φυσικά όλα πάνε καλά με το γηπεδικό των «πρασίνων», για το οποίο εκτός του ότι έχει συμφωνήσει με την τωρινή κυβέρνηση, έχει εκφραστεί θετικά και ο υποψήφιος με την ΝΔ Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.
iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares