Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Παναθηναϊκός: Πράσινη και τη νέα σεζόν η βασική εμφάνιση του τριφυλλιού…

Mετά από δυο χρόνια συνεργασίας με τη Nike την οποία ο Παναθηναϊκός ευχαρίστησε και επίσημα το τριφύλλι για τις επόμενες δυο σεζόν θα πορευτεί με τη Robe Di Kappa με την οποία ήδη έχει ανακοινώσει τη συνεργασία του.

Όπως είναι λογικό μάλιστα η ιταλική εταιρεία μαζί με τους ανθρώπους του τριφυλλιού έχουν καταλήξει στις εμφανίσεις της επόμενης περιόδου. Τόσο στους χρωματισμούς που θα έχουν όσο και στα σχέδια ενώ υπάρχουν και κάποιοι εκ των ποδοσφαιριστών που ήδη έχουν έρθει σε επαφή με τις εμφανίσεις της επόμενης περιόδου.

Με βάση το ρεπορτάζ η Robe Di Kappa προσανατολίζεται στο να βγάλει τέσσερις εμφανίσεις τη φετινή περίοδο και όχι τρεις, κάτι το οποίο έχει γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια.

Θα υπάρξουν όμως ελάχιστες διαφορές και κυρίως αυτή αφορά την τρίτη εμφάνιση της επόμενης σεζόν η οποία σε αντίθεση με φέτος που ήταν μοβ θα είναι μαύρη με πράσινες λεπτομέρειες και μάλιστα ήδη έχει αποκομίσει πολλά θετικά σχόλια απ’ όσους την έχουν δει.

Από εκεί και πέρα και φέτος ο Παναθηναϊκός θα έχει ως βασική του εμφάνιση μια μονόχρωμη πράσινη φανέλα, πιθανότατα και σορτσάκι, όπως ακριβώς και φέτος. Μόνο που θα υπάρχουν πάνω κάποιες λεπτομέρειες στη φανέλα που θα την κάνουν να ξεχωρίζει. Όσο για τη δεύτερη θα είναι όπως και φέτος λευκή με κάποιες πράσινες πινελιές κυρίως στα μανίκια της κάθε φανέλας.

Όπως αναφέραμε η Robe Di Kappa έχει σκεφτεί και έχει συζητήσει ήδη με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και για μια τέταρτη φανέλα, επετειακή θα μπορούσε να πει κανείς, για τη συνεργασία των δυο πλευρών μετά από 25 χρόνια. Αυτή αναμένεται να θυμίζει τη φανέλα του 1993-94, να είναι με κάθετες πράσινες και άσπρες ρίγες, αλλά περισσότερες απ’ όσες είχε τότε εκείνη η φανέλα.

Ακόμα όμως δεν είναι σίγουρο πότε θα βγει και αν η παρουσίαση της θα γίνει μαζί με τις υπόλοιπες εμφανίσεις των πράσινων για τη σεζόν 2019-20 η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου.

Όσο για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τη “Nike” η ανάρτηση της ΠΑΕ ανεφέρε: “Η συνεργασία μας με τη NIKE ολοκληρώθηκε μετά από δύο χρόνια. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τη NIKE HELLAS @nike@nikefootball για τη σύμπλευση τη διετία 2017-2019″. 

SPORT24

Shares