Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Παναθηναϊκός: Plan b με τριπλασιασμό κονδυλίων για τη Λεωφόρο…

Ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί να “τρέξει” μαζί με το δήμο της Αθήνας το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού.Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού για το γηπεδικό θέμα, το “τριφύλλι” συνεχίζει να έχει ως plan b την παραμονή του στη Λεωφόρο, έχοντας όμως σαν στόχο να ζητήσει περισσότερα χρήματα από 7 εκατ. την Περιφέρειά (προγραμματίζονταν για τον «καλλωπισμό» της Λεωφόρου), με στόχο όχι την ανακαίνιση του γηπέδου αλλά την ανακατασκευή του.

Το θέμα του Βοτανικού συνεχίζει να… τρέχει, την ώρα που υπάρχει σε εκκρεμότητα ένα ραντεβού ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο με τον Κώστα Μπακογιάννη (ίσως να γίνει αύριο, Πέμπτη 30.0.2020).

Ο Παναθηναϊκός σε αυτό το ραντεβού θα ζητήσει ικανοποίηση των αιτημάτων του για τον Βοτανικό, σε κοινή γραμμή με τον Ερασιτέχνη (δηλαδή γήπεδο σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και “σπίτι” για τον Ερασιτέχνη), σε μια προσπάθεια να εξαντλήσει κάθε ενδεχόμενο.

Στην περίπτωση όμως που δεν ικανοποιηθούν στο 100% οι απαιτήσεις του Συλλόγου στον Βοτανικό, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πλάνο να φτιαχτεί η Λεωφόρος, ζητώντας 20 εκατ. από την Περιφέρεια, για την ανακατασκευή του γηπέδου, σε μία προσπάθεια να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύγχρονο και να περιλαμβάνει ολοκληρωτικά ανακαινισμένες εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη.

newsit

Shares