Πέμπτη , 11 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι θα περιμένει τον Ιανουάριο για μεταγραφές…

Παναθηναϊκός: Το σκεπτικό του Ρουμάνου τεχνικού για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού με την απόκτηση κάποιου ελεύθερου παίχτη…

Το σκεπτικό του Ρουμάνου τεχνικού για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού με την απόκτηση κάποιου ελεύθερου παίχτη
Την Παρασκευή κλείνει το «παράθυρο» της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές και όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα προχωρήσει για άλλη προσθήκη στο ρόστερ του.

Ο Λάζλο Μπόλονι είχε σχετική κουβέντα με τον Γιάννη Αλαφούζο, στον οποίο εξέφρασε την άποψη πως το «τριφύλλι» διαθέτει αξιόλογους παίχτες, αλλά χρειάζεται ενίσχυση σε κάποιες θέσεις.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε το «τσεκάρισμά» του στην αγορά, όμως δεν βρήκε κάποιον παίκτη που πληρούσε τις προδιαγραφές του και όποιον ξεχώρισε προερχόταν από μεγάλη απραξία λόγω και του κορωνοϊού.

Για αυτό το λόγο αποφάσισε να περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο, όταν και θα ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και στο διάστημα αυτό να δουλέψει με το διαθέσιμο ρόστερ.

Επίσης, τους επόμενους δύο μήνες οι «πράσινοι» θα έχουν οργανώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα για να προχωρήσουν στις απαραίτητες προσθήκες το χειμώνα.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares