Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Παναθηναϊκός: “Μπάχαλο” με το… ψαλίδι στα συμβόλαια! Αμετακίνητοι οι παίκτες….

ΠΑΕ Παναθηναϊκός και παίκτες εμφανίστηκαν να τα έχουν βρει, σχετικά με το “ψαλίδι” στη δόση Μαΐου. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι! Έτοιμος για ΑΕΚ ο Κουρμπελης.

Πρόβλημα λίγο πριν τη “σέντρα” των play off της Superleague! Μπορεί οι παίκτες του Παναθηναϊκού να είπαν “ναι” σε… ψαλίδι 20% στην τελευταία δόση του Μαΐου ( 5% στο ετήσιο συμβόλαιό τους), αλλά η διοίκηση των “πρασίνων”… διαφωνεί.

Ο Τσάβι Ρόκα ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές πριν από την προπόνηση της Παρασκευής (05.06.2020), πως η διοίκηση δεν δέχεται τη μείωση που αντιπρότειναν.

Μήνας εξελίξεων για την Διπλή Ανάπλαση! Επένδυση – μαμούθ στον Βοτανικό

Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τις συζητήσεις από Δευτέρα, αλλά τα πράγματα δεν είναι ενθαρρυντικά, αφού οι παίκτες είπαν όχι στη νέα πρόταση που τους έγινε, ενώ εμφανίζονται να μην συζητούν κάποιο άλλο ποσοστό μείωσης.

Την ίδια στιγμή, η ομάδα προετοιμάζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στην πρεμιέρα των play off. Ο Γιώργος Δώνης είχε ευχάριστα νέα, αφού ο Δημήτρης Κουρμπέλης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού. όπως και ο Κώστας Αποστολάκης.

Θεραπεία έκανε ο Χουάν Περέα, ατομικό πρόγραμμα οι Αχιλλέας Πούγγουρας και Ούφε Μπεκ και ασκήσεις στο γυμναστήριο ο Κρίστιαν Κόναν.

 

newsit

Shares