Πέμπτη , 1 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

«Πάμε για νέο 1922»: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις σε τηλεοπτική εκπομπή… (βίντεο)

«Πάμε για νέο 1922»: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις σε τηλεοπτική εκπομπή... (βίντεο)

Άκρως ανησυχητικά για το νυν επίπεδο της ασφάλειας της χώρας στοιχεία και για τον τρόπο με τον οποίο έφτασε η Αθήνα να αιφνιδιαστεί στο ζήτημα της ανακήρυξης της τουρκικής ΑΟΖ από την Άγκυρα η οποία συμφώνησε με την Λιβύη στην αναγνώριση της «βιάζοντας» έτσι την ελληνική υφαλοκρηπίδα……….

……(στην Κάρπαθο φτάνει στην νοτιοανατολική παραλία του νησιού), αποκαλύφθηκαν χτες στο «Ανατρεπτικό Δελτίο» του Alert TV από τον διευθυντή του pronews.gr Tάσο Γκουριώτη.

Το συντονισμό της εκπομπής τον έκανε ο δημοσιογράφος Αντρέας Καψαμπέλης, ενώ στο πάνελ ήταν καλεσμένοι πλην του Τάσου Γκουριώτη, ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Αντώνης Μυλωνάκης και οι δημοσιογράφοι Βαγγέλης Γιακουμής, Ανδρέας Παπακυριακόπουλος και Δημήτρης Λάππας.

Συγκεκριμένα: Συζητήθηκε η συμφωνία της «αναγνωρισμένης κυβέρνησης» της Λιβύης με την Τουρκία με την οποία «εξαφάνισαν» την Κρήτη για να αποκτήσουν «συνορεύουσες» ΑΟΖ.

Η αντίδραση του Στρατάρχη Χ.Χάφταρ ο οποίος σωστά κατανοώντας την κοινή λογική και το Διεθνές Δίκαιο δεν την αναγνώρισε.

Το παράδοξο της ελληνικής διπλωματίας με βάση την οποία αναγνωρίζουμε αυτούς που θίγουν τα ελληνικά συμφέροντα ενώ δεν αναγνωρίζουμε τους συμμάχους μας!

Η κατάσταση των Ενόπλων Δυνάμεων οι οποίες βρίσκονται στο 30 με 40% της ισχύος που είχαν προ δεκαετίας.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares