Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Παλαιό Φάληρο: Εύσωμος και περίπου 40 ετών ο βιαστής της 34χρονης

Η 34χρονη περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς ήταν ο άνδρας που τη βίασε στο Παλαιό Φάληρο και τώρα γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του.

Συνεχίζονται οι έρευνες για να βρεθεί ο άνδρας, ο οποίος βίασε 34χρονη κοπέλα στο Παλαιό Φάληρο τα ξημερώματα της Κυριακής, σύμφωνα με την καταγγελία της.

Όπως έχει πει η 34χρονη κοπέλα, η ίδια, σύμφωνα με τη «Βραδυνή», περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς ήταν ο βιαστής της, για να τον ταυτοποιήσουν. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο άνθρωπος που βίασε την 34χρονη, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, είχε ύψος περίπου 1,7, ήταν εύσωμος με λευκή επιδερμίδα και περίπου 40 ετών.

Βιασμός στο Παλαιό Φάληρο: Πώς πλησίασε την 34χρονη
Σύμφωνα με την ίδια, ο δράστης την περίμενε στη στάση του λεωφορείου και με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε πάρκο που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση

Η περιγραφή της 34χρονης σοκάρει. Όταν έφτασαν στο πάρκο την ξάπλωσε στο έδαφος της έβγαλε τα ρούχα και τη βίασε. Σύμφωνα με την «Βραδυνή» όταν ολοκλήρωσε τις αρρωστημένες του ορέξεις του, σηκώθηκε και με ειρωνικό ύφος της είπε, «θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου».

Η κοπέλα έντρομη έβαλε τα ρούχα της, πήρε την τσάντα της και επέστρεφε στην στάση, όπου περίμενε το λεωφορείο ένας νεαρός, αλλά δεν του ζήτησε βοήθεια γιατί ντράπηκε όπως είπε στους αστυνομικούς.

Όπως είπε, ο βιαστής την ακολούθησε και είχε το θράσος να πάει δίπλα της και να της ζητήσει τον αριθμό του κινητού της. Η κοπέλα αρνήθηκε και τότε ο δράστης την απείλησε πως θα την σκοτώσει αν πει κάτι στην αστυνομία και έφυγε τρέχοντας. Όταν απομακρύνθηκε αρκετά, η 34χρονη τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε τον βιασμό.

 

newsbomb.gr

Shares