Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Παλαιό Φάληρο: Από τη δουλειά στο μαρμαράδικο στη δολοφονία της μητέρας του

 

Διατάχθηκε ο εγκλεισμός του 48χρονου που δολοφόνησε τη μητέρα του και έβαλε φωτιά


Ως μαρμαράς εργαζόταν ο 48χρονος που δολοφόνησε τη μητέρα του και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά τους στο Παλαιό Φάληρο.

Αμέσως μετά την πράξη του πήρε ένα μαχαίρι και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του. Όταν τον βρήκαν οι αστυνομικοί ήταν τραυματισμένος και στα δύο χέρια από μαχαίρι και αυτός είναι ο λόγος που αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, έγινε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που βεβαίωσε ότι πάσχει από σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Ο αρμόδιος Εισαγγελέας ενημερώθηκε και διέταξε αρχικά τη συνέχιση της κράτησής του και κατόπιν τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική της Αθήνας.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι ο 48χρονος ουδέποτε στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Εδώ και πολύ καιρό εργαζόταν ως μαρμαράς σε κατάστημα στη Νέα Σμύρνη, το οποίο βρίσκεται κοντά σε κοιμητήριο και αναλαμβάνει την κατασκευή τάφων.

Μετά τη σύλληψή του δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας το λόγο για τον οποίο τραυμάτισε θανάσιμα την ηλικιωμένη μητέρα του.

Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι ήταν εμφανές από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήταν καλά και δε μπορούσε να επικοινωνήσει με τους γύρω του.

Ο 48χρονος αρχικά προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, λίγη ώρα αφότου τα ξημερώματα του Σαββάτου ανασύρθηκε νεκρή η μητέρα του από πυροσβέστες που κλήθηκαν για κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα επί της οδού Σολωμού στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, η 78χρονη γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και αυτά φαίνεται πώς οδήγησαν στο θάνατο της. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξέτασαν από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο, τα θανατηφόρα πλήγματα από μαχαίρι, να προήλθαν από τον 48χρονο γιο της ο οποίος έχει ιστορικό ψυχιατρικών παθήσεων.

Ο ίδιος φαίνεται στη συνέχεια να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, ενώ απεγκλωβίστηκε ελαφρά τραυματισμένος από τους άνδρες Πυροσβεστικής που επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς. O 78χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Πηγή: pentapostagma.gr

Shares