Τετάρτη , 28 Ιουλίου 2021
Τελευταία Νέα

Πακιστανική κοινότητα: ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Στενός συνεργάτης του Τζ.Ασλάμ καλεί σε διαμαρτυρία τους ομοεθνείς του , την 28η την ημέρα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ της Ελλάδας…

Πακιστανική κοινότητα:Μετά τον πρόεδρο της Πακιστανικής κοινότητας Τζ.Ασλάμ και το δεξί του χέρι με νέα ανάρτηση -πρόκληση καλεί όλους τους ομοεθνείς τους σε πορεία προς την Ινδική Πρεσβεία στις 28 του μήνα για τη “Μαύρη Μέρα” του Κασμίρ,την ημέρα της Εθνικής εορτής της Ελλάδας

Μετά το ολιγοήμερο ταξίδι στο Πακιστάν, αποθεώνει τον Πακιστανικό  στρατό και  την υπηρεσία πληροφοριών .

Πρωτόγνωρα πράγματα εξαιτίας της ασυλίας που απολαμβάνει η συγκεκριμένη κοινότητα .Το αποκορύφωμα είναι ότι αποθεώνουν δημόσια τη στενά συνεργαζόμενη με την MΙΤ.

Η ημερομηνία 28 Οκτωβρίου δεν είναι τυχαία καθώς η Μαύρη μέρα Πακιστάν και Ινδίας ήταν στις 22 Οκτωβρίου. Θέλουν να προκαλέσουν την Ελλάδα την ημέρα της Εθνικής της εορτής την 28η Οκτωβρίου .Αυτό αποτελεί ύβρις για την Ελλάδα και αν υπάρχει ένα σοβαρό οργανωμένο κράτος θα πρέπει να το απαγορεύσει.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Πακιστανική κοινότητα προκαλεί.Στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές ο πρόεδρος τους και καταζητούμενος από την Interpol Τζ.Ασλάμ έχει προβεί σε προκλητικές κινήσεις εντός Ελλάδας όπως την μετατροπή του άδεια  144ο Δημοτικού Σχολείου σε Ισλαμικό σχολείο και οι αναφορές του σε διαδηλώσει προς το Ισλάμ και τον Αλλάχ.

Εικόνα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares