Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Πακιστάν: Σχολείο συγκαλύπτει τον βιασμό Χριστιανής μαθήτριας

Ενώ η κυβέρνηση έχει γεμίσει την Ελλάδα με Πακιστανούς λαθρομετανάστες, δήθεν πρόσφυγες, πολλοί από τους οποίους είναι φανατικοί ισλαμιστές και “αδέλφια εξ αίματος” των Τούρκων, τα βάσανα της πολύπαθης Χριστιανικής κοινότητας του Πακιστάν δεν έχουν τελειωμό…

Σύμφωνα με την εφημερίδα Morning Star News, σχολείο στην πόλη Λαχόρη προσπαθεί να συγκαλύψει τον βιασμό ενός 8χρονου κοριτσιού από μουσουλμάνο δάσκαλο. Η οικογένεια του θύματος αναφέρει ότι τόσο η σχολική διοίκηση όσο και η τοπική αστυνομία ήταν εχθρικές απέναντι στις προσπάθειές τους να αναζητήσουν δικαιοσύνη. Στις 22 Ιουνίου, η κόρη του Σαχζάντ Mασίχ επέστρεψε στο σπίτι από το σχολείο τρέμοντας και ουρλιάζοντας από πόνο. Η στολή της είχε κηλίδες αίματος.

“Δε μίλησε καθόλου το απόγευμα και συνέχισε να κλαίει και να πονά”, δήλωσε ο Μασίχ στη Morning Star News. “Μετά από πολλές ερωτήσεις, η κόρη μου είπε στη μητέρα της ότι είχε βιαστεί στο σχολείο. Φτάσαμε στο Sanjan Nagar Trust School όπου η κόρη μου είναι μαθήτρια της τρίτης τάξης. Αντί να ακούσει τα παράπονά μας, η διευθύντρια του σχολείου Φαρζάνα Καουσάρ και μια ακόμη μουσουλμάνα δασκάλα, η Τεχμινά, αρνήθηκαν εντελώς να παραδεχτούν ότι το μικρό κορίτσι είχε βιαστεί στο σχολείο.

Tμήμα των εγκαταστάσεων του σχολείου

Σύμφωνα με τον Μασίχ, μουσουλμάνος δάσκαλος μετέφερε την κόρη του σε τουαλέτα και τής επιτέθηκε. Όταν ο ίδιος μίλησε για το εγκληματικό περιστατικό με μέλη της διοίκησης του σχολείου, εκείνα προσπάθησαν να πιέσουν την κόρη του να ισχυριστεί ότι είχε βιαστεί από έναν Χριστιανό μαθητή της εβδόμης τάξης με το όνομα Τζόελ. ΟΤζόελ, ωστόσο, δε βρισκόταν στο σχολείο την ημέρα της επίθεσης.

Απογοητευμένοι από την έλλειψη συνεργασίας, ο πατέρας και η οικογένειά του στράφηκαν στην αστυνομία. Η αστυνομία, εντούτοις, αρνήθηκε να υποβάλει καταγγελία και είπε στον Μασίχ να επιλύσει το ζήτημα με τους υπαλλήλους του σχολείου, ιδιωτικά. “Μας είπαν ότι είμαστε φτωχοί Χριστιανοί και δεν θα μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε τη δύναμη της διοίκησης του σχολείου,”πρόσθεσε ο πατέρας της μικρής στη Morning Star News. Τελικά, η οικογένεια υπέβαλε αναφορά στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την αστυνομία να καταχωρίσει Πρώτη Αναφορά Περιστατικού (FIR αριθ. 2184/21).

Achilles Heel of Pakistan - Opinion | Daily Mirror

“Aποκεφαλίστε αυτούς που προσβάλλουν το Ισλάμ,” γράφει το πανό – Πολλοί από τους φανατικούς ισλαμιστές του Πακιστάν κυκλοφορούν στην Ελλάδα ως δήθεν πρόσφυγες

Η εν λόγω έκθεση κατεγράφη στις 2 Ιουλίου, αλλά από τότε οι αξιωματικοί της αστυνομίας δεν έχουν λάβει μέτρα κατά της διοίκησης του σχολείου. “Συνεχίζουν να μας πιέζουν να ονομάσουμε τον Τζόελ ως δράστη του βιασμού και επίσης δεν συνεργάζονται για τη λεπτομερή ιατρική εξέταση του παιδιού,” εξήγησε ο Μασίχ. “Έχουμε ενημερωθεί από ορισμένες πηγές ότι η διεύθυνση συγκαλύπτει το περιστατικό για την προστασία του μουσουλμάνου δασκάλου που βίασε την κόρη μου,” κατέληξε ο πατέρας

Εξαιτίας της εκτεταμένης διάκρισης, οι Χριστιανοί στο Πακιστάν αντιμετωπίζονται σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Σε περιπτώσεις όπου διαπράττεται έγκλημα εναντίον Χριστιανού από μουσουλμάνο ένοχο, η συγκεκριμένη ανισότητα στην κοινωνική θέση καθιστά εξαιρετικά δύσκολο για τον Χριστιανό να αναζητήσει δικαιοσύνη.

Πηγή: Persecution.org – International Christian Concern, (ICC)

Του ειδικού συνεργάτη

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares