Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Πακιστάν: Ομάδα μουσουλμάνων απήγαγε και βίασε χριστιανό,17χρονο άνδρα-Καμία κίνηση από τις Αρχές

Ξένα ΜΜΕ αναφέρουν αποσπάσματα για την καθημερινή τραγωδία και συστημικών διακρίσεων που υφίστανται οι χριστιανοί στην Μ.Ανατολή και συγκεκριμένα σε χώρες, όπου επικρατεί το Ισλάμ. Παρακάτω, θα διαβάσετε για ακόμα ένα μαρτύριο που περνάει η κοινωνική ομάδα στα βάθυ της Μ.Ανατολής, στο Πακιστάν.

“Ως χριστιανοί, είμαστε μια μειοψηφία και είμαστε μόνοι. Για εμάς, δεν υπάρχει δικαιοσύνη και ισότητα”, ανέφερε με ύφος απογοήτευσης και δυσπιστίας προς τις αστυνομικές αρχές, για το θέμα της απαγωγής του 17χρονου γιου του, τον οποίον τον απήγαγε μια ομάδα μουσουλμάνων στις 14 Ιουνίου 2021 στην περιοχή Φα’ι’σαλαμπάντ και αφού τον βασάνισαν, τον παράτησαν σε έρημο μέρος.

Με πληροφορίες από το AsiaNews, “ακόμα και κατόπιν της αναφοράς του πατέρα προς τις αρχές, οι ίδιοι δεν αντέδρασαν. Το θύμα σταδιακά κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι του ασφαλείς, μετά από 5 μέρες.”.

Συνεχίζοντας στο ίδιο, “Αν και οι αρχές άρχισαν μόλις να διεξάγουν έρευνες για να βρεθούν οι δράστες, κανείς [έως τώρα] δεν έχει συλληθφεί. (…)”.

“Θα βάλουμε τα δυνατά μας να τους βρούμε και να τους σύρουμε στην δικαιοσύνη, όπου και θα δικαστούν, σύμφωνα με τον νόμο”, τόνισε με υπευθυνότητα ο ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Lala Robin Daniel.

 

Αυτό που μόλις διαβάσατε δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά η καθημερινότητα που περνάει ο κάθε χριστιανός άνθρωπος σε ορισμένες χώρες στην Μ.Ανατολή, λόγω της πίστης του. Και ενώ, αντί η Ευρωπα’ι’κή Ένωση να συντονίσει την πανευρωπα’ι’κή πολιτεία προς αυτό το ζήτημα, τα λόμπυ των δικαιωματιστών, θεσμικές οργανώσεις και ορισμένες κυβερνητικές ηγεσίες συνεχίζουν να ενοχοποιούν και να κυνηγάνε αντιπολιτευόμενες γνώμες που δεν “πάνε” με την συνταγή της πολιτικής ορθότητας και των αντιδημοκρατικών πρακτικών της μετα-σύγχρονης δύσης. Αντιπροσωπευτικά παραδείγματα μπορείτε να βρείτε περεταίρω στις παρακάτω πηγές.

 

Πηγή: christianpersecution.com , asiannews.it

 

Shares