Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Πακιστάν: Μία ακόμα μικρή Χριστιανή θύμα βιασμού σε σχολείο

Μικρά παιδιά της Χριστιανικής κοινότητας πέφτουν θύματα της ισλαμικής παράνοιας που επικρατεί στην “αδελφή” χώρα της Τουρκίας…

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, ένα τρίχρονο κοριτσάκι βιάστηκε σε σχολείο στη γειτονιά Ράιγουιντ, στην πόλη της Λαχόρης. Η νέα αναφορά έρχεται λιγότερο από έναν μήνα μετά την εκδήλωση παρόμοιου περιστατικού που αφορούσε σε ένα άλλο κορίτσι.

Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Ιουνίου σε άλλο σχολείο στη Λαχόρη, ένα οκτάχρονο χριστιανό κορίτσι βιάστηκε από μουσουλμάνο δάσκαλο.

An angry mob gathered after burning Christian houses in Lahore, Pakistan, on Saturday.

Μουσουλμάνοι πυρπολούν Χριστιανική συνοικία στη Λαχόρη – 9 Μαρτίου 2013

Στις 24 Ιουλίου, η Άννα Τσαντ έπεσε θύμα βιασμού από τον Μοχάμεντ Σαλίμ, μουσουλμάνο υπάλληλο στο σχολείο. Η Πρώτη Αναφορά Περιστατικού (First Incident Report – FIR # 2224/21), που καταχωρήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, περιγράφει πως η Άννα δέχθηκε επίθεση ενώ ήταν στο σχολείο με τον αδελφό της.

“Αφού τελείωσαν οι ώρες των μαθημάτων στο σχολείο, ο Σαλίμ, γυμναστής, ζήτησε από τον αδελφό της Άννας να βγει για να παίξει και πήγε την Άννα στην τάξη”, δήλωσε ο Μασίχ Τσαντ, ο πατέρας τρίχρονης, στο International Christian Concern, (ICC). “Ο Σαλίμ τη βίασε στην τάξη. Παρατηρήσαμε λεκέδες αίματος στα ρούχα της όταν έφτασε στο σπίτι ενώ έκλαιγε”.

Pakistani men, part of an angry mob, react after burning belongings of Christian families, in Lahore, Pakistan, Saturday, March 9, 2013. (photo credit: AP/K.M. Chaudary)

Πανηγυρισμοί μουσουλμάνων για την καταστροφή Χριστιανικών οικιών στη Λαχόρη – 9 Μαρτίου 2013 

Οι γονείς της Άννας τη μετέφεραν στο νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη. Εκεί ο βιασμός επιβεβαιώθηκε με ιατρική εξέταση και η οικογένεια της μικρής κατέθεσε καταγγελία στην αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του σχολείου και ο Σαλίμ πιέζουν την οικογένεια της Άννας να διευθετήσει το ζήτημα εξωδικαστικά.

Στο Πακιστάν είναι συνηθισμένο φαινόμενο να χρησιμοποιούνται απειλές και εκφοβισμοί για να εξαναγκάζουν τους Χριστιανούς σε άδικους συμβιβασμούς εκτός δικαστικού συστήματος.

Sajida Mushtaq & Abida Qaiser 2

Λαχόρη: Δύο αδελφές, η Sajida Mushtaq (28) και η  Abida Qaiser (26), δολοφονήθηκαν το 2020 επειδή αρνήθηκαν να ασπαστούν το ισλάμ 

σ.σ. Οι χιλιάδες Πακιστανοί που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα, στη συντριπτική τους πλειοψηφία λαθρομετανάστες, παραπονιούνται για καταπάτηση των δικαιωμάτων τους με την ανοχή μίας ξεχαρβαλωμένης αν όχι ανθελληνικής κυβέρνησης που τους “χαιδεύει”. Αγοράζουν οικόπεδα για να οικοδομήσουν παράνομα τζαμιά για να αρχίσουν αύριο, μεθαύριο τον προσηλυτισμό. Μήπως πρέπει να εξεταστεί η επείγουσα απέλασή τους από την Πατρίδα μας; Αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια.

Πηγή: Persecution.org  – International Christian Concern, (ICC)

Του ειδικού συνεργάτη

 

 

Shares