Πέμπτη , 6 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Παιανία: Μαθήματα σε βάρδιες σε σχολείο που έχει κριθεί ακατάλληλο από τις 29 Ιουνίου

Η απόφαση ελήφθη, σύμφωνα με μελέτη μηχανικού που έκρινε το σχολείο ακατάλληλο


Δύο μήνες χρειάστηκαν, από τις 29 Ιουνίου μέχρι και την περασμένη Παρασκευή, για να αποφασιστεί ότι δεν θα λειτουργήσει σχολείο στην Παιανία, το οποίο παρουσιάζει προβλήματα στατικότητας. Από σήμερα και για τις επόμενες 40 ημέρες, όταν αναμένεται ότι θα τοποθετηθούν κοντέινερ, οι μαθητές θα κάνουν μάθημα εκ περιτροπής στο ασφαλές τμήμα του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, οι γονείς και οι μαθητές του σχολείου ενημερώθηκαν ότι οι εγκαταστάσεις δεν είναι κατάλληλες μόλις τρεις ημέρες πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς ότι τα μαθήματα θα γίνουν σε κοντέινερ.

 

Η απόφαση ελήφθη, σύμφωνα με μελέτη μηχανικού που έκρινε το σχολείο ακατάλληλο λόγω προβλήματος που εντοπίστηκε στη στατικότητα του κτιρίου στις 29 Ιουνίου.

Ωστόσο, ο Δήμος αποφάσισε ότι το σχολείο δεν θα λειτουργήσει μόλις τρεις ημέρες πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς και ως εκ τούτου δεν έχουν προμηθευτεί ακόμα τα κοντέινερ.

Καθώς εκτιμάται ότι θα χρειαστούν περίπου 40 ημέρες για να τοποθετηθούν τα κοντέινερ στον προαύλιο χώρο του σχολείου, τα παιδιά θα κάνουν μάθημα εκ περιτροπής στο τμήμα του κτιρίου που έχει κριθεί ασφαλές.

Πηγή: pentapostagma.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares