Δευτέρα , 18 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Παγωμένο το κλίμα στο σπίτι του MasterChef……

O αναπάντεχος νικητής του τεστ δημιουργικότητας.


Απόψε στις 21:00, στο 35ο Επεισόδιο του MasterChef 4: Φορώντας τις μαύρες ποδιές, οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση βρίσκονται στην κουζίνα του διαγωνισμού και περιμένουν για ένα ακόμα μοναδικό πιάτο αντιγραφής MasterChef 4. Ο Ιωάννης κρατάει ακόμα την κάρτα Ασυλίας στα χέρια του.

Ένα γλυκό θα έρθει να φτιάξει για λίγο την πικρή γεύση από τη θέση στην οποία βρίσκονται οι τρεις υποψήφιοι, όχι όμως χωρίς αντάλλαγμα. Με απόλυτη πειθαρχία και φωτογραφική μνήμη, τα τρία παιδιά χρειάζεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αποδώσουν μαγειρικά ένα πιάτο όμοιο σε γεύση και όψη με το πρωτότυπο. Αυτό και μόνο, είναι το εισιτήριό τους για την επιστροφή στο σπίτι. Μέσα στην κουζίνα, τα χέρια πετάνε και η συγκέντρωση στον στόχο για τον καθένα κρέμεται από πολύ λεπτές ισορροπίες.

Εκείνοι, που επιστρέφουν στο σπίτι έχοντας πλέον ανακουφιστεί, διαπιστώνουν ένα αρκετά παγωμένο κλίμα καθώς όλοι περιμένουν την ομαδική δοκιμασία για να δουν πως θα ανακατέψει πλέον τη «μαγειρική τράπουλα», ο αναπάντεχος νικητής του τεστ δημιουργικότητας.

 

 

zappit

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares