Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

“Παγωμένη” η Τήνος με το περιστατικό του πνιγμού μικρού παιδιού από σταφύλι

Η Τήνος παραμένει συγκλονισμένη από τον θάνατο του μικρού αγοριού. Το τρίχρονο παιδί πνίγηκε από το σταφύλι που κάθισε να φάει σπίτι του. Κοντά του βρισκόταν η νταντά που το πρόσεχε…

Το ένα χτύπημα της μοίρας διαδέχτηκε το άλλο για την οικογένεια που θρηνεί από χθες Τρίτη (29.08.2023) το χαμό του τρίχρονου αγοριού της, που πνίγηκε τρώγοντας σταφύλι στην Τήνο. Το παιδί κατέρρευσε μπροστά στη νταντά που το πρόσεχε και πνίγηκε από δυο ρώγες σταφύλι, που όπως φαίνεται στάθηκαν στο λαιμό του. Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ έτρεξε να ειδοποιήσει τον πατέρα, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχαν χρονικά περιθώρια για να σωθεί το αγόρι.

Σε αρχαία τραγωδία παραπέμπουν τα χτυπήματα που επιφύλαξε το τελευταίο χρονικό διάστημα η μοίρα για την οικογένεια. Χθες το αγοράκι χάθηκε αναπάντεχα σκορπίζοντας παντού θλίψη, ενώ πριν λίγες ημέρες ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού, είχε χάσει την μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, εκτός από τους χαροκαμένους γονείς που έχουν άλλο ένα μικρότερο αγοράκι, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση είναι και μια νεαρή κοπέλα που εκείνο το πρωινό ήταν στο σπίτι για να προσέχει το παιδί καθώς οι γονείς έλειπαν στις εργασίες τους.

Όταν έγινε το συμβάν αμέσως η νταντά ειδοποίησε τον πατέρα του τρίχρονου καθώς ακριβώς κάτω από την κατοικία της οικογένειας, είναι η επιχείρηση του πατέρα με ποδήλατα. Εκείνος έντρομος μόλις αντίκρυσε το παιδί του να πνίγεται, το πήγε στο αστυνομικό τμήμα που ήταν πολύ κοντά στο σπίτι.

Εκεί οι αστυνομικοί προσπάθησαν και μπόρεσαν να βγάλουν τουλάχιστον 2 ρώγες από σταφύλι. Έπειτα με περιπολικό το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου η γιατρός που βρισκόταν εκείνη την ώρα, έκανε απέλπιδες και υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να σώσει το μικρό αγοράκι. Όμως ήταν ήδη αργά.

Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι της Τήνου. Στο νησί χθες λόγω του πένθους πολλές επιχειρήσεις δεν άνοιξαν, ενώ αναβλήθηκε και ένα πανηγύρι ενός χωριού του νησιού.

Η κηδεία του τρίχρονου παιδιού θα γίνει στις 17:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών που βρίσκεται στη Χώρα του νησιού.

 

πηγή: newsit.gr/

Shares