Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Παγκράτι: Άνδρας απειλούσε αστυνομικούς με τσεκούρι

Άνδρας, κρατώντας τσεκούρι στο χέρι, απείλησε αστυνομικούς, αφού πρώτα είχε προκαλέσει τρόμο στους περίοικους, οι οποίοι τον έβλεπαν να κυκλοφορεί στους δρόμους της περιοχής κραδαίνοντας το τσεκούρι στα χέρια.

Σύμφωνο με πληροφορίες του Law&Order ο άνδρας, ηλικίας 29 ετών με καταγωγή από την Αλβανία, είχε προκαλέσει φθορές με το τσεκούρι σ’ εν κινήσει αυτοκίνητα και απειλούσε ίσα άτομα προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Σε διάστημα 4′ αστυνομικοί της ομάδας Δίας που ενημερώνονται για το συμβάν φτάνουν στο σημείο και τον περικυκλώνουν.

Οι αστυνομικοί τού ζητούν να ρίξει το τσεκούρι και να παραδοθεί με τον άντρα σε έξαλλη κατάσταση να κινείται απειλητικά εναντίον τους.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άνδρας προσπαθεί να χτυπήσει τον έναν αστυνομικό και τότε οι συνάδελφοί του πέφτουν πάνω του και παρά τη σθεναρή αντίστασή του και υπό τον φόβο να τραυματιστούν σοβαρά, ενδεχομένως και θανάσιμα, καταφέρνουν να τον κινητοποιήσουν.

 

Στη συνέχεια οι άνδρες της ομάδας Δίας προσήγαγαν τον 29χρονο στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου και εντόπισαν στην κατοχή του μαχαίρια-φονικά όπλα μήκους 29εκ.

Δείτε το video:

 

zappit.gr

Shares