Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Παγκόσμιο ΣΟΚ με την καταγγελία βιασμού στον Νεϊμάρ: Στημένη η κατηγορία για βιασμό, με εκβιάζει -Αυτές τις φωτογραφίες μου έστειλε…(βίντεο)

Με ένα βίντεο στο Instagram απάντησε ο Νεϊμάρ στις κατηγορίες για βιασμό, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα και αποκαλυπτικές φωτογραφίες που υποστηρίζει ότι του έστειλε η γυναίκα που τον κατήγγειλε.

«Οποιος με γνωρίζει, ξέρει τη συμπεριφορά μου, ξέρει ότι ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο», δηλώνει στο βίντεο ο Νεϊμάρ, μετά την καταγγελία για βιασμό. Μία γυναίκα τον κατηγορεί ότι τη βίασε σε ξενοδοχείο στο Παρίσι, όπου την κάλεσε ο ίδιος και της έστειλε εισιτήρια για να ταξιδέψει στη Γαλλία από το Σάο Πάολο.

Νεϊμάρ: Αυτές τις φωτογραφίες που έστειλε

Στο ίδιο βίντεο στο Ιnstagram ο Νεϊμάρ συμπεριέλαβε μηνύματα και αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Σύμφωνα με τον ίδιο, του τα έστειλε στο WhatsApp η γυναίκα που τον κατήγγειλε, ημέρες μετά τη συνάντησή τους. «Υπήρξε σχέση ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα μέσα στους τέσσερις τοίχους. Την επόμενη ημέρα δεν συνέβη τίποτα. Ελπίζω οι ερευνητές να διαβάσουν τα μηνύματα και να δουν τι συνέβη», αναφέρει ακόμη ο Νεϊμάρ στο βίντεο.

https://www.instagram.com/tv/ByMOW-fgicq/

Νεϊμάρ: Αποδείξεις για απόπειρα εκβιασμού
Σε ξεχωριστή δήλωση, που εξέδωσαν οι εκπρόσωποι του Νεϊμάρ, η πλευρά του 27χρονου ποδοσφαιριστή υποστηρίζει ότι είναι θύμα εκβιασμού.

«Παρότι εξεπλάγη από τα νέα, τα γεγονότα ήταν ήδη γνωστά στον ποδοσφαιριστή και την ομάδα του, δεδομένου ότι πριν από λίγες ημέρες υπήρξε θύμα απόπειρας εκβιασμού, από δικηγόρο από το Σάο Πάολο ο οποίος είπε ότι εκπροσωπούσε το φερόμενο ως θύμα», ανέφερε η δήλωση των εκπροσώπων του Νεϊμάρ.

«Απορρίπτουμε απολύτως τις κατηγορίες και πάνω από όλα την έκθεση στα ΜΜΕ μιας εξαιρετικά αρνητικής κατάστασης. Ολες οι αποδείξεις της απόπειρας εκβιασμού και του μη βιασμού θα κατατεθούν στις αστυνομικές αρχές σύντομα», σημείωνε ακόμη η ανακοίνωση.

 

iefimerida

Shares