Δευτέρα , 3 Οκτωβρίου 2022

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Στον τελικό και το ντουέτο με τις Πλατανιώτη, Μαλκογεώργου

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Στον τελικό και το ντουέτο με τις Πλατανιώτη, Μαλκογεώργου

Οι Ευαγγελία Πλατανιώτη / Σοφία Μαλκογεώργου προκρίθηκαν στον Τελικό του Ελεύθερου Ντουέτου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου.


Συνεχίζονται οι πολύ καλές εμφανίσεις από τα κορίτσια της Ελλάδας στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση του 19ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Βουδαπέστη, καθώς οι Ευαγγελία Πλατανιώτη / Σοφία Μαλκογεώργου προκρίθηκαν στον Τελικό του Ελεύθερου Ντουέτου.

Το ελληνικό δίδυμο βαθμολογήθηκε με 89,3667 β. στον προκριματικό του αγωνίσματος, το μεσημέρι της Τρίτης (21/6) και κατέλαβε την 6η θέση ανάμεσα στα 35 Ντουέτα που έλαβαν μέρος κι έτσι πέτυχε τον στόχο της πρόκρισης στον Τελικό που θα γίνει την Πέμπτη (23/6) στις 17:00.

 

Την πρώτη θέση του προκριματικού πήραν οι αδελφές Γουάνγκ από την Κίνα με 94,5667 β., τη δεύτερη οι Ουκρανές Μαρίνα και Βλαντισλάβα Αλεκσίιβα με 94,0000 β. και την τρίτη οι αδερφές Άννα Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή, που εκπροσωπούν την Αυστρία, με 92,0667 β. και οι οποίες διεκδικούν ακόμα ένα μετάλλιο στη διοργάνωση (μετά από το χάλκινο στο Τεχνικό Ντουέτο).

Το απόγευμα της Τρίτης (21/6), στις 17:00, η Εθνική μας ομάδα αγωνίζεται στον Τελικό του Τεχνικού Ομαδικού.

Πηγή: fosonline.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares