Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Παγκόσμιο Κύπελλο Πόλο: Οι ΗΠΑ κέρδισαν την Ουγγαρία – Οι βαθμολογίες σε Ζάγκρεμπ και Ποντγκόριτσα

Παγκόσμιο Κύπελλο Πόλο: Οι ΗΠΑ κέρδισαν την Ουγγαρία – Οι βαθμολογίες σε Ζάγκρεμπ και Ποντγκόριτσα

Οι ΗΠΑ κέρδισαν 15-9 την Ουγγαρία και έβαλαν…φωτιά στον όμιλο του Ζάγκρεμπ. Αποτελέσματα και βαθμολογίες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο πόλο.


Η Εθνική ομάδα κέρδισε άνετα 17-7 τη Γεωργία και θέλει έναν βαθμό απέναντι στο Μαυροβούνιο την Τρίτη (14/3) για να κλειδώσει την πρόκρισή της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο άλλο ματς του ομίλου (Β’) της εθνικής στην Ποντγκόριτσα, η Ισπανία συνέτριψε 18-8 την Αυστραλία, με τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές να έχουν εξασφαλίσει φυσικά την παρουσία του στο Λος Άντζελες. Οι Αυστραλοί χωρίς νίκη σε 5 αγώνες, δεν θα αποφύγουν την τελευταία θέση και θα υποβιβαστούν στη δεύτερη κατηγορία.

Στον Α’ Όμιλο που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ, οι ΗΠΑ με κορυφαίο τον Μαξ Ίρβινγκ (έπαιξε στην Ελλάδα σε Ολυμπιακό, Υδραϊκό) κέρδισαν 15-9 την Ουγγαρία. Ο Μάρτον Βάμος του Ολυμπιακού σημείωσε ένα τέρμα για την Ουγγαρία που κινδυνεύει να μείνει έξω από τα τελικά αφού θα πρέπει την Τρίτη (14/3) να κερδίσει τη γηπεδούχο Κροατία για να συνεχίσει. Τέλος, η Ιαπωνία κέρδισε 18-15 τη Γαλλία.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (14/3) στην τελευταία αγωνιστική:

Γεωργία – Σερβία 18.30, Ουγγαρία – Κροατία 19.30, Μαυροβούνιο – Ελλάδα 20.30, Ιταλία – ΗΠΑ 21.30.

 
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Πηγή: fosonline.gr

Shares