Κυριακή , 16 Ιουνίου 2024

Παγιδευμένοι Spoiler: Καταιγιστικές εξελίξεις με μανιακούς δολοφόνους

Συγκλονιστικά όσα έρχονται στον δεύτερο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι»

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς που όλοι αγαπήσαμε «Παγιδευμένοι» έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις με μανιακούς δολοφόνους, απαγωγές και πολλά ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το MYtv η υπόθεση των τεσσάρων πτωμάτων που ανασύρονται από το πηγάδι μιας βίλας είναι αυτή που απασχολεί έντονα όλους τους ήρωες. Υπεύθυνος για όλα αυτά είναι ένας μανιακός δολοφόνος, ο οποίος για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του, φτάνει στο σημείο να απαγάγει μέχρι και την Άννα.

Πιο αναλυτικά:

Ο Δημήτρης μαζί µε τον Αντρέα και τον Σταύρο καταφέρνουν τελικά και εντοπίζουν το μέρος που βρίσκεται φυλακισμένη η δικηγόρος και απελευθερώνουν τόσο εκείνη όσο και τους υπόλοιπους ομήρους. Κι ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν τον δολοφόνο, ο Δημήτρης θεωρεί πως ο δράστης είναι ένας από τους ομήρους. Για την ακρίβεια, ο νεαρός που εμφανίστηκε μόλις μια μέρα πριν στην αποθήκη χτυπημένος και μαζί µε την Άννα προσπαθούσαν να καταστρώσουν ένα σχέδιο διαφυγής. Όταν, ωστόσο, μοιράζεται αυτές τις υποψίες µε τη γυναίκα του, εκείνη του λέει ότι κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατον να συμβαίνει.

«Αυτός µου έσωσε τη ζωή όταν η άλλη κοπέλα μέσα στον πανικό της προσπάθησε να µε στραγγαλίσει», του λέει, όμως ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να ακούσει το ένστικτό του και μαζί µε τον Αντρέα προσπαθεί να λύσει το μυστήριο. Έτσι, την επόμενη μέρα καλούν τον νεαρό στο τμήμα για κατάθεση, ο οποίος εμφανίζεται εκεί έχοντας για δικηγόρο του τον Αλέκο. «Ο πελάτης µου είναι θύμα, κακώς τον κατηγορείτε», λέει ο Αλέκος έξαλλος στον Δημήτρη και τον Αντρέα. Ο Δημήτρης, όμως, απτόητος κατηγορεί ανοιχτά τον νεαρό, λέγοντάς του ότι εκείνος είναι ο δράστης και µε αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, την οποία έχασε σε μια φωτιά όταν εκείνος ήταν μόλις 12 ετών. Αν και ο νεαρός αρνείται τα πάντα, λίγο αργότερα εξομολογείται στον Αλέκο πως εκείνος είναι πράγματι ο δράστης, ζητώντας του να µην πει το παραμικρό, διαφορετικά θα τον σκοτώσει.

Το ίδιο βράδυ, ο Δημήτρης επισκέπτεται τον νεαρό στο σπίτι του και του λέει πως πολύ σύντομα θα έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία στα χέρια του για να τον συλλάβει. «Εάν σε δω ξανά δίπλα στη γυναίκα µου ή αν μάθω πως προσπαθείς να πληγώσεις κάποιον, θα σε καταστρέψω, είτε έχω τις αποδείξεις της ενοχής σου είτε όχι», του λέει ο εισαγγελέας, και εκείνος γελώντας του απαντά: «Με απειλείς;». «Θα κάνω τα πάντα για να προστατεύσω εκείνους που αγαπώ», του ξεκαθαρίζει ο Δημήτρης και έπειτα φεύγει.

 

Την επόμενη μέρα, ο Αντρέας και ο Δημήτρης πηγαίνουν ξανά στο σπίτι του νεαρού, µε σκοπό να τον… στριμώξουν. Βλέποντας τους δύο άντρες στην πόρτα του, ο νεαρός κυριεύεται από πανικό και αρχίζει να τρέχει αρπάζοντας ένα όπλο. Έτσι, ξεκινά ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό, µε τον Αντρέα και τον Δημήτρη να του φωνάζουν να σταματήσει. Τότε εκείνος στρέφεται προς το μέρος τους και πυροβολεί δύο φορές στο στήθος τον Αντρέα. Ο αστυνομικός σωριάζεται αιμόφυρτος, µε τον Δημήτρη να πυροβολεί µε τη σειρά του τον δράστη, τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Χωρίς να χάνει χρόνο, καλεί ένα ασθενοφόρο και σπεύδει στο σημείο όπου βρίσκεται ο νεαρός.

«Πάσχω από αιμορροφιλία, θα πεθάνω από αιμορραγία προτού έρθει το ασθενοφόρο… Είδες τελικά που και εσύ είσαι ικανός για φόνο;», λέει ο νεαρός στον Δημήτρη, τα χέρια του οποίου είναι βαμμένα µε το αίμα του. Οι στιγμές που ακολουθούν είναι δραματικές, καθώς τόσο ο Αντρέας όσο και ο δράστης μεταφέρονται στο νοσοκομείο, µε τους γιατρούς να προσπαθούν να τους κρατήσουν στη ζωή. Παρότι ο Αντρέας ξεφεύγει τον κίνδυνο, ο νεαρός εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

πηγή: newsbomb.gr

Shares