Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Οξύτατη επίθεση Παππά στον K.Μητσοτάκη για την «ξακουστή Μακεδονία των γειτόνων»….

Με φράσεις όπως «Ο θρασύδειλος υπό προθεσμία αρχηγός» και «πατριδοκάπηλος» ο Νίκος Παππάς απαντά στην κριτική της ΝΔ για τα λεγόμενά του.Την έντονη αντίδραση του Νίκου Παππά, σε ασυνήθιστα υψηλούς τόνους, προκάλεσε το απόσπασμα του βίντεο με ομιλία του περί Μακεδονίας που κοινοποίησε η Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Παππάς κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι «συνεχίζει στον κατήφορο της πατριδοκαπηλείας» και εξαπολύει οξύτατη προσωπική επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο αποκαλεί «θρασύδειλο υπό προθεσμία αρχηγό».

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά:

«Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει στον κατήφορο της πατριδοκαπηλείας.
Αποκαλεί τη συμφωνία προδοτική αλλά αρνείται να διεκδικήσει την αλλαγή της.
Ο θρασύδειλος υπό προθεσμία αρχηγός της προσπαθεί να πυροδοτήσει απεγνωσμένα κινητοποιήσεις και αντισυγκεντρώσεις ακραίων, λέγοντας σε βουλευτές στη Βουλή και άλλες δημόσιες τοποθετήσεις του «να μη τολμήσετε να πατήσετε στη Μακεδονία».
Στο εξωτερικό λέει πως η συμφωνία των Πρεσπών δεν αλλάζει.
Υποκρισία και κοροϊδία.
Ακόμα και τώρα αρνείται να πει έστω και μια αλήθεια για το μακεδονικό.
Πριν τη συμφωνία των Πρεσπών, παντού στον κόσμο η γειτονική χώρα ήταν αναγνωρισμένη ως “Μακεδονία” σκέτο.
Αυτό κληρονομήσαμε από τους πατριδοκάπηλους. Αυτό αλλάξαμε.
Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έχουν παραδοθεί σε μια ομάδα ακροδεξιών, η οποία αρνείται να καταδικάσει τις αντισυγκεντρώσεις ελάχιστων ακραίων, αλλά και το φασιστικό σύνθημα “αλήτες προδότες πολιτικοί”».

Την μετωπική επίθεση Παππά προκάλεσε η ανάρτηση της Νέας Δημοκρατίας που ανέφερε «Όταν στο μυαλό σου «ξακουστή» ήταν η Μακεδονία των Σκοπίων και αυτή είναι η αφετηρία της διαπραγμάτευσής σου, αναμενόμενο είναι μετά να πανηγυρίζεις για μια εθνικά επιζήμια συμφωνία, όπως αυτή των Πρεσπών. Παραδίδουμε τον κ. Παππά και το κόμμα του στην κρίση των Ελλήνων» και συνοδευόταν με το βίντεο της επίμαχης δήλωσης του Νίκου Παππά.

newsit

Shares