Παρασκευή , 7 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Ουζουνίδης: Για αυτό δεν πήγα στον Άρη…

Τους λόγους που δεν έδωσε τα χέρια με τον Άρη στην πρόταση που του έγινε μετά το διαζύγιο με τον Παντελίδη εξήγησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης…

Η επιθυμία του να δουλέψει στο εξωτερικό έβαλε φρένο στην πιθανότητα συνεργασίας του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον Άρη, όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στην Live Sport.

«Είναι επιλογή μου να μη δουλέψω φέτος στην Ελλάδα, αλλά είναι αλήθεια ότι είχα επαφές με τον Άρη μόλις έφυγε ο Σάββας Παντελίδης. Εξήγησα όμως στον πρόεδρο του Άρη, με τον οποίο μίλησα, ότι δεν θέλω να δουλέψω φέτος στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε : «Δεν έχω φυσικά τίποτα με τον Άρη, που είναι μεγάλη ομάδα και η πρόταση ήταν τιμητική, αλλά είχα πάρει μια απόφαση να περιμένω πρόταση από το εξωτερικό και δεν ήθελα να δεσμευτώ με ομάδα της Ελλάδας. Είχα προτάσεις από μικρότερες ομάδες, αλλά δεν ακολούθησα καμία, γιατί είχα αυτό στο μυαλό μου και δεν θέλω να δουλέψω στην Ελλάδα. Εάν δεν βρω καλή πρόταση από το εξωτερικό, θα δω τι θα κάνω».

Όσο για την άποψη που έχει σχηματίσει για τους «κιτρινόμαυρους», είπε: «Έχει πολύ καλύτερη ομάδα από αυτό που έδειξε και πιστεύω ότι την επηρέασε ο αποκλεισμός από την Ευρώπη».

Επιπλέον, ανέφερε πως το έχει ρίξει στη… μελέτη, ώστε να είναι απόλυτα προετοιμασμένος για την πρόταση που περιμένει. «Τώρα κάνω φροντιστήριο, βελτιώνω τα αγγλικά μου, διαβάζω και βλέπω το στιλ κάποιων ομάδων που με ενδιαφέρουν και περιμένω κάτι αξιόλογο από το εξωτερικό».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares