Τετάρτη , 22 Μαρτίου 2023
Τελευταία Νέα

Ουκρανία – Ζελένσκι: Οι Ουκρανοί και Ρώσοι είναι ένα “αίμα”, ένα Έθνος – Συνέντευξη από το 2014

Την ώρα που γίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία με τον Ζελένσκι ως πρόεδρο και την αξιωματική αντιπολίτευση να έχει ποινικοποιηθεί με πολίτες ακόμα να βασανίζονται από το τάγμα αζόφ, λόγω έκφρασης φιλορωσικών πολιτικών πεποιθήσεων, ο Ζελένσκι έδειχνε κάποτε…άλλο πρόσωπο για την Ρωσία.

Τελικά ίσως και να έχει δίκαιο ο λαός, όταν λέει ότι ο πολιτικός είναι διπρόσωπος και έχει πολλές μάσκες με πολλά κεφάλια.

Σε συνέντευξή το 2014, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι είχε τοποθετηθεί για τα γεγονότα στην Κριμέα. Συγκεκριμένα είχε πει ότι πρέπει  οι κάτοικοι της Ανατολικής και Νότιας Ουκρανίας να διατηρούν την γλώσσα και τα έθιμα τους.

Η συνέντευξη είχε πραγματοποιηθεί σε μια περίοδο, όπου το ακροδεξιό φαινόμενο Αζόφ ήταν ακόμα θέμα, όχι μόνο στα τοπικά κανάλια της Ουκρανίας, αλλά και στα παγκόσμια μέσα, με τις ακροδεξιές ομάδες να ταλαιπωρούν χιλιάδες ανθρώπους μειονοτήτων, λόγω φυλής και εθνικότητας.

Μάλιστα προς το τέλος της συνέντευξης υπογράμμισε τότε ότι η Ρωσία και η Ουκρανία είναι “ένα αίμα”, δηλαδή ένα Έθνος, “αδέλφια” και ότι έχει επαφές με πάρα πολλούς Ρώσους.

https://twitter.com/annaspetsnaz/status/1521706050239574017

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares