Δευτέρα , 26 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ό,τι άλλο εκτός από αυτά: Τι δεν θες να γράφει το χαρτί της μετάθεσης στον στρατό….

Ό,τι άλλο εκτός από αυτά: Τι δεν θες να γράφει το χαρτί της μετάθεσης στον στρατό....

1η μέρα του Νοέμβρη και το μυαλό πηγαίνει ασυναίσθητα στον στρατό. Τι σχέση έχει ο στρατός με τον Νοέμβρη; Μεγάλη. Γιατί όσα μπάνια θα κάνεις τον Νοέμβρη, άλλες τόσες μέρες θα είσαι εξοδούχος στον στρατό, αν η μαύρη μοίρα σε ρίξει σε ένα από τα παρακάτω στρατόπεδα.

Να παρακαλάς την ώρα που ανοίγεις το χαρτί της μετάθεσης να μην γράφει:

1) 549 ΤΕ, Σύμη
«Μαύρο» γιατί…: Γιατί το στρατόπεδο είναι γεμάτο με αφίσες “Silver Alert: Εξαφάνιση φαντάρων- Μπορείτε να βοηθήσετε;». Την τελευταία φορά που εθεάθησαν 2 φαντάροι στο ίδιο σημείο στο 549 ΤΕ ήταν κατά τον χρυσό αιώνα του Περικλέους.

Του Περικλέους, βεβαίως- βεβαίως, τον 5ο αιώνα π.Χ.

2) 618 Μ/Κ ΤΠ, Πλάτη Έβρου
«Μαύρο» γιατί…: Διότι οι ρίψεις νερού την ώρα που κοιμάσαι είναι κάτι σαν «εσωτερικό αστείο» για τους ανώτερους, ενώ η μόνη έξοδος που μπορείς να κάνεις είναι αυτή της Βίβλου σαν τον Μωυσή- οι άλλες δεν προβλέπονται.

Α, αφήστε που η Σίλβια (για τους γνωρίζοντες…) του Venus αποτελεί γλυκιά ανάμνηση.

3) 508 ΜΚ/ΤΠ, Ρίζια Έβρου
«Μαύρο» γιατί…: Επειδή όταν λέμε «πινέζα» αυτό ακριβώς εννοούμε- να βαριέσαι στις 19:02 που είσαι στην Ελλάδα και στις 19:04 να ’χεις πατήσει Τουρκία. Αφήστε που (στο πρόσφατο παρελθόν, τουλάχιστον) οι εγκαταστάσεις ήταν λίγο χειρότερες από το σπίτι που είχαν τα 3 γουρουνάκια αφότου το φύσηξε ο κακός λύκος.

Δεν είναι χακί ζωή αυτή…

Οι 10 χειρότερες μεταθέσεις που μπορούν να σου τύχουν στον στρατό

4) 512 ΤΠ, Κουφόβουνο
«Μαύρο» γιατί…: Γιατί αυτό πρέπει να είχε στο μυαλό του όταν έγραφε το «Διδυμότειχο blues» ο Γιάννης Σπυρόπουλος για να το μελοποιήσει μετά ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. «Τρύπα στη γεωγραφία», βλέπεις έναν κάτοικο όταν βγαίνεις έξω και τσιμπιέσαι να βεβαιωθείς αν είναι αλήθεια η σε γελούν τα μάτια σου από τα 33 σερί σκοπέτα.

Α, ναι: και πείτε στους Locomondo να πάνε μια βόλτα από κει 3 Φλεβάρη με το χιόνι να ’χει μπλοκάρει την καναδέζα για να δουν αν κάνει κρύο στην Ελλάδα ή όχι.

Spoiler Alert: κάνει.

5) 388 ΠΑΠ, Σάπες Κομοτηνής
«Μαύρο» γιατί…: Επειδή μιλάμε για το χειρότερο, ίσως, φυλάκιο σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο όρος «εμπλοκή» πηγαίνει σε άλλο επίπεδο, ενώ προσφάτως (πριν καμιά διετία) υπήρξαν και κρούσματα ψώρας στο στρατόπεδο, με τους φαντάρους να κατηγορούν τους ανώτερούς τους.

32 μήνες αργότερα, ακόμα ν’ απολυθούν…

6) 164 ΤΕ, Σάμος
«Μαύρο» γιατί…: Διότι αν θελήσεις να ζεσταθείς εκεί τον χειμώνα θα διαπιστώσεις πως μπορείς, τελικά, να κάνεις πολύ καλή αρσενική εκδοχή του μικρού κοριτσιού με τα σπίρτα, ενώ για κάθε μία μέρα που θα είσαι εξοδούχος θα έχουν προηγηθεί περίπου 24 περίπολα.

 

belikeyou.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares