Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Όταν ο πρόεδρος μηχανοδηγών “συμβιβάστηκε” με την ιδιωτικοποίηση

ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΠΠΑΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ

Το μόνο που τον ένοιαζε για την ιδιωτικοποίηση ήταν η αναγνώριση των εργασιών του

100 ευρώ αύξηση στον μισθό τους και “έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον κύριο Πατέρα” ήταν οι δηλώσεις στις 15 Φεβρουαρίου 2023 το προέδρου μηχανοδηγών και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γενιδούνιας.

Αυτός που “μαχόταν” της ιδιωτικοποίησης εν τέλη συμβιβάστηκε με αυτή καθώς τους αύξησαν τους μισθούς κατά 100 ευρώ και τον διατήρησαν στην θέση του.

Δείτε:

 

Το “βιογραφικό” του Κώστα Γενιδούνια

Eν ενεργεία μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και εκλεγμένος στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ Κώστας Γενιδούνιας, ο οποίος από την ημέρα της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη πραγματοποιεί συχνότατες παρεμβάσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές μιλώντας για το ζήτημα της τηλεδιοίκησης, προκαλώντας διαστρεβλώσεις.

Ο Κώστας Γενιδούνιας εξελέγη στην 38η θέση στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια της Αττικής.

Δεν είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που συναντά τον συνδικαλιστή που από το 2015 έως σήμερα βρίσκεται στο τιμόνι του Σωματείου των μηχανοδηγών, όπως αναγραφόταν στο στο βιογραφικό του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Βιογραφικό που, ωστόσο, σήμερα, δεν μπορεί να αναζητηθεί στην εν λόγω ιστοσελίδα(!)

«Δεν λειτουργεί. Γίνονται όλα χειροκίνητα, με ανθρώπινο παράγοντα, manually. Σε αυτό το σημείο είμαστε σε όλο τον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Δεν λειτουργεί, όπως σας το λέω. Ούτε οι ενδείξεις, τα φωτοσήματα, ούτε ο έλεγχος της κυκλοφορίας. Αν αυτά λειτουργούσαν οι μηχανοδηγοί θα έβλεπαν την κόκκινη ένδειξη και τα τρένα θα σταμάταγαν σε απόσταση 500 μ. μεταξύ τους … Φωνάζουμε, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε, τι να σας πω, δεν λειτουργεί», δηλώνει ο κ. Γενιδούνιας.

Άλλωστε ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει κρύψει της κομματική του ιδιότητα, καθώς μέσω πληθώρας αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύει τις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα, καθώς και τις προγραμματικές θέσεις της Κουμουνδούρου ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Shares