Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι “κάρφωσε” την βασιλική οικογένεια για τον φόνο της μητέρας του, Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Χάρι σε συνέντευξή του, σοκάρει με τις αποκαλύψεις που κάνει για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και συγκεκριμένα για τον θάνατό της.

Η βόμβα του πρίγκιπα Χάρι για την πριγκίπισσα Νταϊάνα
Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε “σκότωσαν τη μητέρα μου επειδή είχε σχέση με κάποιον που δεν ήταν λευκός” και έριξε μια άλλη πυρηνική “βόμβα” στη Βασιλική Οικογένεια, κατηγορώντας τους για “απόλυτη σιωπή” και “παραμέληση”, όταν η Μέγκαν είχε αυτοκτονικές τάσεις, ισχυριζόμενος ότι ο πατέρας του Πρίγκιπας Κάρολος τον έκανε να “υποφέρει” ως παιδί, ενώ επέμεινε ότι κανείς δεν θα τον εκφοβίσει για να σιωπήσει, την ώρα που το παλάτι τους παγίδευσε, τους λεηλάτησε και τους εγκατέλειψε, όπως ανέφερε.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ο πρίγκιπας Χάρι επεσήμανε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του ένιωθαν εγκαταλειμμένοι από τους συγγενείς τους και ότι αυτός ήταν ένας από τους “κυριότερους λόγους” που οδήγησαν στην έξοδό τους από το παλάτι και από τη χώρα.

“Σίγουρα τώρα κανείς δεν θα με εκφοβίσει για να σιωπήσω” σημείωσε και συμπλήρωσε “νόμιζα ότι η οικογένειά μου θα με βοηθούσε, αλλά κάθε ζήτημα, αίτημα, προειδοποίηση, ό, τι κι αν κάναμε, απαντήθηκε με απόλυτη σιωπή, απόλυτη παραμέληση. Περάσαμε τέσσερα χρόνια προσπαθώντας να το κάνουμε να λειτουργήσει. Κάναμε ό, τι μπορούσαμε για να μείνουμε εκεί, να συνεχίσουμε με το ρόλο μας και να κάνουμε τη δουλειά μας. Αλλά η Μέγκαν δυσκολευόταν πολύ.”

Και προσθέτει ο πρίγκιπας Χάρι “ένιωθε αυτό το αίσθημα ότι παγιδεύτηκε μέσα στην οικογένεια και δεν υπήρχε επιλογή να φύγει. Τελικά όταν πήρα αυτήν την απόφαση για την οικογένειά μου, μου είπαν “δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό”. Δηλαδή, πόσο κακό πρέπει να μου κάνουν μέχρι να μου επιτραπεί να αποχωρήσω;”. Η Μέγκαν παραλίγο να δώσει τέλος στη ζωή της. Δεν θα έπρεπε να φτάσει σε αυτό το σημείο”.

Ο Δούκας του Σάσεξ περιέγραψε πώς η σύζυγός του του είπε για πρώτη φορά ότι ήθελε να αυτοκτονήσει, ενώ ήταν έξι μήνες έγκυος με τον Άρτσι, στο δρόμο προς το Royal Albert Hall στο Λονδίνο τον Ιανουάριο του 2019 και του μίλησε για το πώς θα έδινε τέλος στη ζωή της.

 

Δεν μετάνιωσε για την απόφαση που πήρε ο πρίγκιπας Χάρι
Τέλος, ο πρίγκιπας Χάρι εμμένει στην απόφασή που πήρε να μεταναστεύσει στο Λος Άντζελες, αναφέροντας ότι πιστεύει ότι “η πριγκίπισσα Νταϊάνα με βοήθησε να έρθω εδώ και ότι η επιμονή της Μέγκαν να κάνω ψυχοθεραπεία με βοήθησε να μπορώ να αναλάβω οτιδήποτε, ακόμα και το να συμφιλιωθώ με την οικογένειά μου”.

 

enimerotiko.gr

Shares