Τετάρτη , 7 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Όταν ο Μπάιντεν έλεγε ότι ο γάμος είναι μεταξύ του άνδρα και της γυναίκας – Βίντεο

Όταν εκλέχθηκε ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Μπάιντεν μετέτρεψε τον Λευκό Οίκο και τα κυβερνητικά κτίρια σε “Κιβωτό” της πολυπολιτισμικότητας, στελεχώνοντας ανθρώπους από πληθώρα κοινωνικά παρασκήνια, όπως διεμφυλικούς και αυτόχθονες. Ωστόσο, οι πολιτικές του δεν ήταν…πάντα “προοδευτικές”.

Tο Δημοκρατικό κόμμα δεν ήταν πάντα “ανοιχτό”, όπως έχει δοθεί η εντύπωση με τη πολυπολιτισμική χροιά της να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ατζέντας. Ακόμα και η πρώην υποψήφια για την προεδρεία, Χίλλαρυ Κλίντον, είχε άλλες πεποιθήσεις για τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων μέχρι πριν λίγο αποφασίσει να δώσει υποψηφιότητα σε μια εποχή, όπου τα δημογραφικά των Αμερικανών έδειχναν υψηλότερη κοινωνική αποδοχή προς την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και άρα ευκαιρία για εκμετάλλευση τους για την ψήφο.

Έτσι το ίδιο παλαιότερα, ο Τζο Μπάιντεν σε μια συνέντευξή του το 2006, είχε τονίσει ότι ο γάμος είναι ανάμεσα σε μια γυναίκα και έναν άνδρα, έχοντας επικρίνει παράλληλα τις κοινωνικές πιέσεις  για την αλλαγή της Τροποποίησης του Συντάγματος σχετικά για τον θεσμό του γάμου.

“Ο γάμος είναι ανάμεσα σε μια γυναίκα και έναν άνδρα και οι πολιτείες οφείλουν να το σεβαστούν αυτό” και συμπλήρωσε ακόμα “Γιατί πρέπει να (προσθέσουμε) μια Συνταγματική Τροποποίηση;”

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares