Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπαθούσε να μαζέψει τα όσα είχε πει οτι το άνοιγμα του τουρισμού έφερε αύξηση κρουσμάτων

Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης στο κεντρικό δελτίο του Mega το 2020 προσπαθούσε να μαζέψει τα όσα είχε πει τότε οτι το άνοιγμα του τουρισμού εκτόξευσε τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας

Ο υπουργός Ανάπτυξης σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μετά τη  ομολογία ότι το άνοιγμα του τουρισμού εκτόξευσε τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, επιτέθηκε στο Mega και τη δημοσιογράφο Ράνια Τζίμα.

«Υπάρχουν ευθύνες δημοσιογράφων του δελτίου σας αλλά και ευθύνες δικές σας. Ήταν θλιβερή η αντιμετώπιση του περιστατικού. Ο κάθε δημοσιογράφος που ξέρει να κάνει τη δουλειά του γνωρίζει ότι εγώ ποτέ δεν είπα τίποτα για τον τουρισμό» ισχυρίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Με προσβάλετε και εμένα και το δελτίο και τους συνεργάτες μου. Μπορούμε να το λύσουμε με έναν απλό τρόπο, να δούμε τι είπατε» απάντησε η Ράνια Τζίμα και αμέσως μετά προβλήθηκε το απόσπασμα με την επίμαχη ομολογία του υπουργού.

Απτόητος ο Ά. Γεωργιάδης επέμεινε και σημείωσε: «Δέχτηκα επίθεση από εσάς κατά έναν απαράδεκτο τρόπο. Όχι άλλο λάσπη,. Δεν την δέχομαι» ανέφερε, με τη δημοσιογράφο να απαντά ότι οι τηλεθεατές έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους.

 

 

avgi.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares